Tuesday, February 16, 2010

berusahalah!!


berusahalahhh dd oiiii..kuat lagi berusaha, kuat lagiii!!

hoh aku kena jugak selesaikan apa2 yang belum selesai... cepatttttt!!!
demi masa depannn yang cerah, chaiyukkk chaiyukkkkkk


(gambar hiasan)

semangattt atsukuru!!!!!!!!!!

kamu yang bawaku terbang~

chaiyuk jugak siapkan task pertama ku di ptm, huhu due date dah dekat, hoho yang tu start chaiyuk esok sebab hari ini masih cuti ;p
hari niiiiii chaiyukk lainnnnn, okieee nak sambunggg study, dadada (^^.)/

berusaha! p('o')q

atsukuru (' 'o)/

aja aja fighting \('o')/


14 comments:

~ ReD ~ said...

berusahaaaaa!!! gud lux!^_^

miloicekaw1119 said...

caiyok!!!

dd dudu said...

chaiyuk2 red dan miloicekaw1119 :D

pestisid said...

yaghh semangat atsukuru panas membara..api apiii..
i pon bz siapkan paperwork ni..oh nape la keje PTM harus mcm ni. i nyampah..

mangsa PTM sama macam kuku yang kena siapkan paperwork,
kuri2.

Anonymous said...

pestisid;
wakakaka ;D kuri2, ok pe keje2 cmni ;p

- noname yg xleh login -

dd dudu said...

{pestisid}
apii lisaaa apiiii!!!!!!!!
atsukuru lah kamuuu sehinggaa kertas kerja itu terbakar ;p

{noname yang xleh login}
heyy sila bagi password buktikan kamu adalah noname yg sebenar ;p

Anonymous said...

;n

-noname yg xleh login n x d percayai -

dd dudu said...

{noname yg xleh login dan sudah dipercayai}

hihi ok, password verified ;p

hihihi

pestisid said...

gitu ke cara korang bagi paswed? sincan sesangat hokey!!!

hey noname yg x leh login,
saya tak suka la keje2 ala2 bos cmni. sy nak jadi kuli je. hahaha

dd dudu said...

{pestisid}
motip sincan?
aahaaaa menci i dah terpengaruh motip2 si lisa ni
uhukkk

uols, iols nak keje pramugari MAS.. tp xde yang bertudung pulak.. tu yg apply programmer tu ;p

siu siu siu~

noname said...

kuri2;
u ni.. kejap kuli kejap bos.. mana satu u nk ni?? ... baring ats jalan je la ;P

adik kepada atsukuru;
so apa kaitan pramugari n programmer? n benarkah xmsuk sbb xde yg bertudung?? ;p

dd dudu said...

{tunang kepada adik kepada atsukuru}
yaaaa ;n apaaa awak ingat ketinggian kite xlepas ke nak apply haaa hahh haaahh ;p

pestisid said...

noname(dah boleh login),
tak penah ckp pon suka jadik bos. tak sampai ati okey nak marah2 org kalau org tu wat silap. pdhal memang sakit ati sgt2. ngan keje lembab lagik. potpetpotpet..membebel.

noname said...

wakakaka makcik kuri ;P