Thursday, February 11, 2010

ngantukk.. tulunnn


Ya Allah.. ngantuknyee akuuu....
shuh shuh.. aku rasa ruang mata aku dah tinggal berapa sentimeter je ni tahap kebukaan dia.. tapiiii aku tak mau die tertutuppp!!! tidak samaaa sekali!! jangan tutup jangannnnnnnnnnnnnn!!!

oh mata~~ aku harus siapkan koding ini, inikan first task aku di sini, aku kena bagi good impression, uhukkk semangaaaatt lahh wahai sang mata-mata \(-_-)/

kalaulahh dapat katil2 ni sekarang~~~ haihhh nikmatnyee~~

haihhh~




eh tapi gambar yang last ni macam x sesuai ngan aku jek ;p
muahahaha

dadada (--_)/ motip bye bye dengan mata sedikit tertutup?

9 comments:

suamihanyisterizuki said...

dd,
same la kite, plus lapoo lagik nih... adoiyaiiii...sengsara betol keadaan mcm ni kan...

dd dudu said...

{suamihanyisterizuki}
huhuhuhuhuuuu dah lepas lunch time dahh, tp ptg2 siket ngantuk balik ;p chaiyuk

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

uish...dpt bilik cam yg no 2 tu..sumpah tak kuar...
duduk jer dlm bilik..nak2 pemandangan marvelous camtu kannn

dd dudu said...

{zanna@mamabatrice}
ha'a bilek no.2 tu kalau saya pun memang xkuar bilek pun xpeeee, hihi... beshnyeee bangun tidur nampak pemandangan cantekkk =)

~ ReD ~ said...

pic last tu sesuai untuk ur junior...ngeh3 ;p

dd dudu said...

{red}
yekee, upsss lawa sangat tu nak bg kat my jr. hew hew nanti omaknyee pulak yang dengki

eh awalnye cakap pasal ni ;p malu ah ;p

noname said...

"malu ah".. pang~ ;n

dd dudu said...

ouchhhh, tak sakitt, cam kene gigit nyamukk jekk ;p

pestisid said...

motip tiru motip-motip? paham x? siu~