Friday, February 19, 2010

perlu ke beritahu?


-07:39 pm, ofis-


perlu ke aku beritahu yang aku dah tak dapat online kat rumah? wuwu.. pahal tahh modem streamyx yang color biru tu semalam taknak nyala.. macam tak pasang plug pulak, padahal dah pasang plug okaayy... eh eh bukan nak cerita pasal streamyx..

nak ceritaa yangg saya tak dapat online di hari weekend.. dang!!
uhuk uhuk tak syoknyeee :[

tapi kann~ bagus juga aku tak boleh online.. kalau takk, kat rumah tu, kerja aku asyik dok me"refresh" jirandudu pastu bila tak ada orang update, aku bebel sorang2 heehee.. bila weekend jeee, orang kurang update blog, nyampah tauuu.. ceee padahal diri sendiri pun macam tu jugak panggg~~

selamat berweekend uolsssss^^ korang buat apakah? saya rasa weekend macam tak cukup je 2 hari tu.. hari sabtu kena pergi kenduri kahwin Aina yang menang tempat pertama Peraduan Gerbang Cinta Mega Utusan..
tak sabar nak tengok macam mana rupe kenduri kahwin yang di sponsor.. mesti best kan^^v

hari ahad pulak nak pergi bentong, melawat sedara..

see? hari sabtu ahad dah fully booked.. so, bila aku nak habeskan study aku ni, uwaaaa...
eh dd, jangan merungut atau menyesali sesuatu tauuuu.. don't don't... seseorang itu selalu berpesan begitu, hew hew..

oklaahh... dadada (^^.)/ jumpa lagi di internet minggu hadapan, sob sob.

3 comments:

mun-e said...

dd, dtg la rumahku. ade wifi free ;p

~ ReD ~ said...

wkend orang merambu. mana nak dok depan skrin updet blog.. haha;p

linda pun jrg updet blog time wkend.. merambu jugak... ;p

dd dudu said...

{mune}
eheeee ;p

{red}
haha xkire, nak ngomel x puas ati jugakk ;p