Sunday, February 21, 2010

pagi ahad yang tenang


pagi ni bangun tidur, ma ayah tengah sebok2 bersiap nak turun ada meeting persatuan, wakil rakyat datang.. tapi ayah bersiap macam anak dara, keringkan rambut laa apa laaa,ma dah bebel2 dahhh sebab dah pukul 9:30 pagi
meeting pukul 9:30 ;p ... masa diorang tengah kelam kabut tu kuku sampai rumah sebab kitorang nak sarapan bersama2 hari ni hehe...

ma to kuku : "jauh datang nak sarapan?"

haha!

ooh kenapa tajuk ni "pagi ahad yang tenang" tapi suasana sebenar adalah kelam kelibut? sebab.. kelam kabut ma ayah ku adalah ketenangan bagi ku^^ hew hew hew~ apa2 je lahh yang berkaitan dengan ma ayah, adalah ketenangan bagiku hehehe pangg~~~ maksudnyaa dimana2 aku berada samada di rumah atau kat mana2 lahh, kalau kite di samping orang tersayang, memang tak ada apa yang nak dirisaukan.. tenang jek.. walaupun ribut taufan melanda pun, rasa selamat jek... faham x faham x? aku pun tak reti nak sampaikan apa yang aku rasa, faham2 kan ajelahh eh ;p hehe


sarapan dengan kuku dekat kedai nasik lemak sebelah masjid taman melati... ciare tau kan kan kan kat mana kan kan ;p haha

dah sarapan2 semua, aku pun masuk rumah laaa, bersiap sedia nak bertolak ke bentong kejap lagi... kuku lak dah janji dengan aya nak pergi celebrate besday Abdullah Hasan.. sori laaaa aya, aku memang tak dapat join, aku kena pergi bentong laaa... ada hal penting siket hoho..

okielaaaa, nak bersiap2 ni, kejap lagi mesti ma ayah abes meeting..
oh ya, kelmarin aku buat entry tak kan boleh online weekend kan? haiyaaa cakap talak selupa bikin lorr... yok yok ooooo cakap "jumpa hari isnin di internet", last2 hari ni aku online pulak, haha... kaf lam ya nga tul.... nanti lepas balik dari bentong, baru aku buat entry "kenapa saya boleh online" ek? ;p

dadada (^^)/


kunci mobil dd dan kunci moto kuku..

hehe teringat kat bandung, aku nak kasik keychain ni kat kuku tapi tak nak kuku tau... last2 aku mintak tulun ezan ;p

time ni orang keychain tu tengah nak tulis "ini kunci motor" atas keychain tu..

kuku : ezan nak bagi siapa tu?
ezan : ezan nak bagi keychain ni kat ayah ezan


haha! lepas tu surprise tu sangat menjadi sebab kuku mati2 ingat keychain tu untuk ayah ezzan. hew hew.. saya sangat rindukan moments di bandung^^

5 comments:

Ezzan Yusop said...

hahahaha padahal xde motor pn kt umah. miahahah! :p

dd dudu said...

{ezzan yusop}
ahahahaha tu laaa, kuku percaye jek ;p

noname said...

terpaksa percaya ;P

dd dudu said...

{noname}
ellehhh ;p

w a w a said...

nape nk g bentong?? *excited*