Tuesday, March 9, 2010

hai :)


Hai sume^^

sebenarnya kann banyak sangat benda yang nak di update tapi tak sempat laaa huhu...simpan jek semua cerita. hari ni sangat busy. busy to the maximum. pandang komputer dengan kedutan seribu di dahi ;p muka ketat habesss. tapi ada gak senyum siket2, ecece nak jugak tu bela diri sendiri ;p hoh malam ni mesti balik lewat, sebab esok nak demo. ada nak siap2kan lagi ni. uhuk. emel dan ym tak dibuka pun. tengah tutup je ni ha. siu~

busy2 pun sempat menggugel gambar2 untuk ketenangan minda sendiri^^ he he he ini penting untuk menjana idea ;P




selamat bekerjaa uolss^^
chaiyuk2, berusaha berusaha! p('o')q
Semangat Atsukuru ok!


note : tak suke topik Hot fm pagi td. Menyesal selepas berkahwin. hmm tak suke lah. apa yang aku tak suka pun aku tak tau, hehe

ok ok bye bye.

4 comments:

ciare (^_^)v said...

aku pon tak suka topik pg ni.tahapa2.org yg tak rasa menyesal pon tetiba terdetik rasa menyesal dlm hati.wakakakaka.biasalah syaitan bertenggek kat telinga.nauzubillah.dosa besar tu.ingat2 la suami,ingat aje dah dpt pahala :)

dd dudu said...

{ciare}
heheheheeh byk dah ciare dapat pahala camtu^^

mun-e said...

dd ni hao ma? ni baba mama hao ma?

~muni tgh praktis ckp cino untuk test esok. kehkeh~

dd dudu said...

{mune}
hao hao ;n