Wednesday, March 31, 2010

wedding theme - white and peach


saya kan puteri buah peach? jadii, mestilahh nak pertimbangkan ada color peach dalam perkahwinan saya nanti :D
heeewheeew gewdixnye ~(^-^)~

;P

suwitnyee kasut kawen inii~~
nakk~~
*pitam kejap




putih + peach.. suwit nyeee~~
*pengsan
berkali-kali







simple door gift box - white, peach



huhu semua tema pun cantek2 =)
masih tak tau nak jawab apa kat ma :P

**tapi hati macam dah sangat tertawan dengan color putih + peach ;P tapi tak jumpela contoh baju lace putih + peach, ada sesiapa yang pernah nampak tak?
pleasee pleaseee bagi saya url nyee pleaseee ~(^,^)~



note : ehem ehem, kuku lak suka baju kawen color putih + gold.. hehe tetiba :P



10 comments:

faizah said...

suwiitt.. ;p

dd dudu said...

uik, td ade comment kaklong, tp mana pergi?

xara said...

jangan nanti hari akwen dd pakai putih peach, kuku pakai putih gold.. hahaha

dd dudu said...

{kaklong}
eh dah ada comment kaklong ;p pc aku kot xbangun tido td hehe

suwit suwit ;p hew hew

{xara}
hahhahaha kak suri, tah2 masin mulut kak suri ni

*eh silap, masin jari kak suri menaip


errr kire ok lagi ni kite nak peach, dari kite kate nak pink, mau die gi carik baju lain kang, hak hak hak

Atiqah Adnan said...

hihi wedding theme saya peachy cream hee~

dd dudu said...

{atiqah adnan}
hihi kite tgh tunggu tqa upload gambar kawen kat blog ar, di mana di manaa~~ :D

Ogy said...

tetiba je ahkak tersuka gabungan peach putih ni ....

Atiqah Adnan said...

kite dah upload gambar sikit..dd tengok laa.. hee~ kita pakai baju kaler peach kot..

Ogy said...

dd lupa lak..cuba tgk kat sini -->http://atiqahadnan.blogspot.com/

dd dudu said...

{kak ogy}
kak ogy.. thanx, ni buat sy lebih semangat ni wat tema putih peach ni, hehehe

erkk akak bg link atiqah adnan? hihi kebetulan serentak dengan tqah bg comment ;p

thanx kak nway :D


{atiqah adnan}
eh dah upload dah :D
thanx tqah :D

oh di kesempatan ini, kite nak say sowiii tak gi ur kenduri hari tuu :( sbb kite ade kusus mase tu, abes pun lambat, sob sob