Monday, March 15, 2010

muka saya kalau di'botox kan?


fuhh simpang malaikat laa tajuk tuu~~


eheeee nak tengok tak muka ku kalau di karikatur kan? (betul ke ejaan karikatur haha)

taraaa~~

ma dan saya


bibir mungil, pipi tegang, hik hik dah macam rupa botox pun ada ;P


di mana saya dapat gambar ni? hehe ceritanya, petang semalam saya dan ma pergi pameran kahwin kat PWTC.. saje je laa kan nak ushar2.. seronok sangat sebab dapat mengumpul pamplet (aku x reti eja uwaa!)... semua booth aku amik pamplet.. haha dah macam apa dah rupe aku yang sungguh beriya melilau mencari pamplet di setiap meja booth ;P ma pulak sungguh kekenyangan sebab duk pergi try kebanyakan sampel katering kat sana.. haha biasalah mak, nak yang terbaikkkk ;p

tapi semalam survey2 jek, tak ada pulak aku booking apa2.. walaupun banyak giler promotion murah2, especially promosi kad kawen yang murah + free beratus2 door gift box + 2 banner, tapi aku berjaya buat bodo jek hehe... xpe2, nanti2 mesti ada pameran kawen lagi kan :)

masa dah nak balik tu, ter'lalu laa kat satu booth yang ada orang lukis2 karikatur tu. tiba-tiba ma kata ma nak pulak. haha comel. yela2 ma, baiklah. ramai yang duduk kat situ pasangan lelaki dan perempuan, tetapi kami pasangan ibu dan anak :P

lukisan hitam putih satu kepala : RM 10
lukisan dengan warna satu kepala : RM 20

total 2 kepala kitorang : RM 40

mahalnyaaa (T_T)
takpe takpe, yang penting sentimental value. ewah.

pelukis tu ada laman web dia, tapi aku lupa pulak ape nama die ;p o o o.. eh o ape ek? o l y kot... err....


sudahnya aku sampai rumah pukul 7:30 malam. waktu Maghrib dah. kepulangan kami disambut dengan suara ayah "manyak lamaa lu olang pegi.. saya ingatkan diana sudah kawin kat sana"

oh~


15 comments:

lina said...

dd.. aku de wat gak karikatur mcm ni kt dlm aquaria.

dd dudu said...

yekeeeeee, nak tingukk :D

ciare (^_^)v said...

dd kalu ayah ko ikot skali n join sekali karikatur tu msti tambah2 comel gambonye :D

dd dudu said...

{ciare}
ahahahaa betol betol, musti comel.
tapiii adakah sure ayah aku akan duduk diam? boleh ke ayah aku duduk diam? oh~ terusss pelukis tu tutup kedai, hik.

lina said...

ade gmbr din jugak dlm tuh.. tak bule.. tak bule ;p

dd dudu said...

{lina}
eh mana bule tak bule.. bule laaa ;o
bule bule~

;p

rosealley said...

haha, gelak guling2 aku baca komen ayah ko tu:'D

mun-e said...

time dinner aritu kan ade jgk pelukis dtg utk lukis gambar camni. tapi free jer. tapi hitam putih je. tapi sebijik la die takde botoks2 punye. tapi line panjang gilerrrrrrrrrrr.

aku ingt nk curik kuar time tengah makan tapi aku kuar2 je orang tu kemas meja untuk balik dah. wuaaaaaa rugi sangat!

dah la FREE!

(bnyknya tapi ;p)

dd dudu said...

{rosealley}
eheheeheheheheh ;p dah dah bangun bangun ;p

{mune}
hik hik memang tema black n white tul dinner ko :D

pestisid said...

dd,
baik ko consider balik tau segala pamplet tu sebab bila dah masa ko nak tempah2 kad semua tu, takde la ko susah2..mcm sy byk wat last minit tau, sebab bz..last2 ala2 nak mati jek wat persiapan. ni baru siap gubah hantaran hoccay..nanges!!!

dd dudu said...

{pestisid}
oh baiklah baiklah, bile rajin karang saya belek balik pamplet hari tu ;P

uolss, uols cuti bile

marinahunny said...

hahaha mnyak lama pegi, ingt diana sdh kawen kat sana..hahahaha cumil...

nt dh blh jadi mcm secret path tu trus wat tutorial cpt2 tau..haishh..hahaha

dd dudu said...

{marinahunny}
hehe ;p

ahahahahaaa auch auch, ok nanti dah siap saya publish ye ;P

lina said...

ayat ayah lu buat kita ketawa guling2...dia betul caring person....

dd dudu said...

{lina}
hehehehe ;P