Sunday, March 7, 2010

Selamat bertunang ummu athiah ;)


6 Mac 2010 - My friend Ummu Athiah bertunang dengan pilihan hatinya bernama Anas, tahniah ummu^^


majlis start lepas zohor. dalam pukul 1 lebih camtu Aida dan rosa sampai umah, amik saya hehe thanx aida ;) ohh kuku tak dapat hadir hari ni sebab die tengah syok mendaki Gunung Genting, puksi puksi kuku, sila rasa bersalah dengan umu sebab di jemput yee ;p hew hew

ok, gambar yukk


hee umu comell


Ummu & Anas


pengantin-tunang dan rakan2 uitm di hadapan ;)
di belakang pula dari kiri adalah awa, dd dudu, rosa dan aida ;)


3 gambar di atas kredit to ezzan ;)

3 gambar di bawah kredit to diri sendiri hehe


tema : pink, brown, gold
sweet =)


dah petang2, cepat jek umu cabut veil die haha
tak sempat aku nak bergambar berdua dengan ummu yang lengkap, sob sob


yeay umu dah tunang!


door gift umu sangat banyak okayy, bes betulll ;p tapi tertinggal dalam keta ezan pulak, huhu xsempat nak tangkap ^^


ok dadada (^^)/

note: aishhhn gambar si ezan takde pulak ;n


5 comments:

mun-e said...

wahhh baju tunang putih + pink mmg kegemaran ramai lah. dah 4 org aku nampak buat kaler ni (termasuk aku dan ko haha)

congratz ummu (^^.) bila ummu nak kawen? heeee

Ezzan Yusop said...

umu bukan putih pink lah muni huhu...xde pun putih nye. baju die sume pink! ;)

mun-e said...

ooooic.dlm gambar nampak satin tu kaler putih. heheee

dd dudu said...

eh taak takk, aku tak termasuk ;P

umu sume pink, cube klik besar gambar dd berdua dengn umu tu, nampak laa kain linen die kaler pink lembut ;)

pestisid said...

santek laa gubahan hantaran dia..so sweet..hihi