Thursday, March 11, 2010

pergi bengkel. uhuk



saya tidak available di sini. akan pergi bengkel di seremban tengahari kejap lagi sampailah hari sabtu petang . huhu jadinya, saya tidak update blog sampai weekend ni ye. tapi kalau korang nak bukak jugak page blog ni boleh, sangat boleh, korang klik2 la iklan "Jangan lupa nyanyi Era" kat sebelah ni, wahahaha. saya sangat keji di situ. hew hew hew

oklah bye bye.

motif padam jawatan?

note : mende alah kat atas ni, hatta yang design untuk 5S. baiklah, kredit to hatta :n

9 comments:

faizah said...

wah, nak buat mcm tu la. so kalau aku mesyuarat ke apa ke, mesti orang tahu kan.

best2;p selamat berbengkel....

Apple Cute said...

ingatkan ade ape2 yang berlaku pada adik kelisa ...hohoho rupe2nyer ke bengkel lain upeyer....hahahah

Ezzan Yusop said...

tu mesti jawatan hebat tahap dewa sampai dewa shahrizal pun kalah kan...sebab tu lah xmo tunjuk kn kn kn kahkah! ;p

dd dudu said...

{faizah}
rajinnye kaklong nak buat, hehehe
gud2

uhuk.

{apple cute}
eh? lupa pulak bengkel ada 2 makna :P
hihi ibu chibi, adik kelisa baik2 aja^^

{ezzan}
hehe dewa inda~~~ cam poyo jek nak pamerkan jawatan yg x seberapa uhuk.

ngeee
;P

JIVEBUMZ said...

samer la akak pon g bengkel gak nie tapi kat pj jer haa..

neway cantik ler 5s tu.. nak buat jugak ler hihi

pestisid said...

uols ke yg buat 5s??harus dapat pensijilan 5s nih. hahaha

dd dudu said...

{jivebums}
oooh kat pd ek ;)

hihi kretip kan org yang merekanya itu hehe

{pestisid}
uolss bukan iolss laa, nama dia hatta.. die ketua 5s zon kitorang.. sy pun suke, mmg kretip hehe

cronyz said...

kuikuikui..lawa ke mende tu? hahah

dd dudu said...

{cronyz}
muncul tanpa profile? puk

xlah, xlawa pun sebenanye :p

-si kejam-