Monday, March 29, 2010

wedding theme - all white


tiqah teka color purple or pink

kaklong lak teke color soft pink atau cream

ermm ermmm

tapi jawapannya adalahhhh~~~~

jeng jengg~~~ lihat pada tajuk, ngeeeeeee :D


untuk wedding theme color, memang saya tak pernah berbelah bahagi dari dahulu kala... saya memang nak putih... nikah warna putih, kenduri belah saya warna putih, kenduri belah pengantin laki pun warna putih eh suke hati jek kan? larii~ .. haaa amik ko, sume putih aku nak ;p hew hew hew...

ermm tak ade sebab yang spesifik.. cuma saya memang sangat suke putih untuk perkahwinan, itu sahaja =) kredit to kaklong sebab dapat teke saya akan amik color2 lembut hehe...



tapi kann, bila tengok kawan-kawan saya yang dah kawen, yang tak guna tema color putih, semua lawa-lawa jek saya tengok.. hik hik suka sangat tengok diorang bermain dengan color... love it!! cuma diri saya sendiri je lahh, nak jugak putih, hehe....

dalam banyak kawan2 saya, saya perasan sorang kawan saya yang buat tema putih untuk semua belah... kawanku itu ialah sheereen... shee, taste kite sama laa ~(^_^)~

omg! sungguh stunning bukannn~~
oh whiteee~~


kat bawah ni hasil gugel.. sori x buat kredit, sebab main gugel jek


kad kahwin putih~ amboi gedabak giler riben~
tapi aku suka kad kawen warna putih yang simpel jek sebenarnya~ =)



pelamin serba putih~



simple white door gift



kaya tak kalau aku bagi door gift sebesar ni, hahaa gilakk


eh dato' ct? hehe


tetapi sebenarnyaa, ada 3 theme color yang saya masih pertimbangkan... eh eh tadi kata tak berbelah bahagi memang nak putih :D haha tapi yang sebenarnya sampai sekarang ma tanya nak tema apa, saya tak dapat bagi jawapan muktamad lagi... saya memang dah jawab nak putih, tapi saya suruh ma hold kejap dengan jawapan saya tu... saya taknak reject terus color-color lain... masih nak berfikir dan survey, demi yang terbaik =)


cuba teka apakah lagi 3 theme color yang saya sedang pertimbangkan? :D cube teke sebelum next entry dipublishkan :D siapa dapat jawab, saya klik nuffnang dia banyak2 kali, hew hew hew


12 comments:

~ ReD ~ said...

kalau putih, dd kena mekap gelap sikit la muka tu nanti, kang x nampak mana baju mana muka dd.huahuahua

sapa suh putih sangat?;p

dd dudu said...

{red}
linda ;n mane de kite putih ;n

klu beli bedak pun ambil yg natural atau beige jek ;p xde pun ivory or white, hehehe

linda nanti tema musti sume red kan hew hew ;P

[z@ck] said...

putih plissss

dd dudu said...

{zack}
maksudnyaa :D

faizah said...

mari main teka2~

hehe tetap warna yang tak garang koottt.

ntah2 silver ke, soft pink ke, or soft purple keee...

dd dudu said...

{faizah}
hik hik kaklong~ hampir tu, hampir dahhh :D

lina said...

pink,purple... jap2 agi 1... erm turqoise.

dd dudu said...

{lina}
oh sahabatku~~ tema color tak semestinyaaa satu color je kan ;p

eceecee bagi clue pulak, hik2

hampir dah tu lina, hampir dah ;P

mun-e said...

aku teka :
1- pink putih
2- pink purple
3- pink biru

haha motif sume ade pink?? :P

oh ya aku nak bagitau tema pilihan ku ialah pink coklat okay~ sila pilih tema lain, harap maklum ;P

marinahunny said...

light blue, hijau muda or purple..kalu ambik background smua putih, dd kena pilih baju yg bkn wrna putih supaya timbul bila bergambar..kalu x nt nmpak sama je dgn background.. bulan 11 brp hb ek? msti time cuti sekolah kan? kan? kan?

dd dudu said...

{mune}
salah salah salah ;p
sape suruh tak letak jawapan selamat, sume pun ada pink, masalahnyaa pink itu salah, hik hik kelakaaa

{kak marina}
camtu letak siket2 cream la kot ;p hehehee

ermm psst psst kak, 27hb 11 kak InsyaAllah, shh shhh ;p

erm awal2 cuti sekolah tu, hee :)

~ ReD ~ said...

of coz la i tema merah....:D