Wednesday, December 10, 2008

ayahku dan hospital mata

tarikh : 6 disember (sabtu)

sampai jek umah kul 8++, terus siap2 nak hanta ayah ke hospital mata tun hussein onn di PJ.. ayah ade problem mata, sbb tu bile drive ayah xnampak sgt daa, smpi dah 2x eksiden dlm mase sebulan time keje, uhuk ayaaaahh bentilaa :(

kat spital ni byk betol bilek kene masuk.. step by step gtu.. okie2 jom layan gamba yg sempat di snap hik

di periksa oleh student praktikal, vietnam marii

alololololo~~

sebelum masuk ke bilek ketiga.. titik sejenis cecair tuk kasi urat mata kembang

pejam mate diam2.. xleh bukak langsung tau yah smpai name kene panggil

di check oleh pakar mata

okiee abes daaa periksa.. next treatment hari rabu lak (hari ni laa) :)

ape? nak g carefour? yela yela kite g carefour eyy yahh~~ brooommm g carefour~~~

oooo nak mkn aiskem rupenyeee.. beli 2 tuh, kanan kiri makan yee ;p

hik ;) xcite byk laa, ngantuk sudaa :) layan je laaaa gamba yekkk^^

6 comments:

mama-khayra said...

eh eh ade 2 eskrem la..nk mintak 1 bleehhh??..:D

pandangdenganmatahati said...

hik ;) xcite byk laa, ngantuk sudaa :) layan je laaaa gamba yekkk^^

aku pon ngantuk jugak.. baru smp ofis dah ngantuk -_-

dd dudu said...

{mama-khayra}
mama khayra xboleee~~ ;p
khayra nak mintak kat atuk rasul bolee laa ;p

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
heee aku ngantuk sebelum tidoo, ko ngantuk selepas tidoo :D

meh ko sapu wasabi kat mata ko meh ;p

rosealley said...

haha, comel jek makan eskrem sampai due2 belah tangan pegang:D

dd dudu said...

{rosealley}
hehe ayah aku mmg camtu ;p skee nooo makan aiskem skali banyak2 hew hew