Thursday, December 25, 2008

tentang diri ummu athiah

Assalammualaikum sumeee :)
bes kee cuti krismas? aku baru balik dr secret recipe makan ngn family belah2 ayah yg sambut krismas huhu sgt busan okaaayy~~ ;p
dah jadik anak sorang2 jek kat umah, kenelaa jadik driver ayah ye dokk ;)

okiee2 berbalik pada tajuk di atas, korang nak kenal x salah sorang opismet aku?
name die ummu athiah

die ni kann fez time aku jumpeee dieee, nampak die macam hana the making haha ehh taakk em em macam nampak second hana laa.. alaaa hana yg kawan upm tu, hana ciken litel tu.. hana yg aku suh duk dlm bas sebab die mengandung pastuh die ikut ckp aku tu hahahhaahaha lariii larii lariii hana kejarrrrrr ;p

mmg macam hana laaa pangai die ciket2.. nampak alim/baik/sopan santun tp rupe2nye agak sengal muahahhaahhahaha lari lariii lariiiiii hana ngn ummu dua2 kejar akuu laaariiii~ =P

meh2 aku tepek gamba die ni meh..

sangat jeles okay.. sbb aku suke scha, x aci x aci umu dpt tangkap gamba ngn scha

ermm ni aku xdelaa jeles sgt =P
remy, kite x minat awak laa hehehe

uh dush dush umu sbb dpt tangkap gamba ngn scha, pu~~~

haaa kat opis tu kan.. asalnyee aku kenalkan name aku 'diana'.. masing2 mule2 sume panggil aku diana, tp last2 sume dah jadik "dd" hahahahhaa tp si umu ni tetap panggil aku "yana" sampai skang^^ suwit kan^^ yee aku tau korang rase name "yana" cam x seswai ngn aku, ahh pedulik ;p

to umu : kite suke laa kawan ngn umu ;)
to dak2 OAS : kite suke kawan ngn korang2 sumeee sbb korang bes
mmuaahxx
hihi

9 comments:

UMMU A'THIAH SHAARI said...

hik hik...ade gak post psl kte erk???tharu2 ;P...kte pn suke kwn ngn yana...best2 :D

zieda said...

eee...xci xci..ummu je ke..

Smiling Lolipop said...

{ummu a'thiah shaari}
heheheeh dush dush dush ;p

{zieda}
aci laaa aci laaa, nanti kite wat post pasal sorang2 heheheeh

hanabira said...

huhuhu..dudu..kamu tlh bjumpe p'ganti ku..hehehe..

dd dudu said...

{hanabira}
tp umu x tergaru2 macam hana ;p

pandangdenganmatahati said...

hoh ttg aku pon xde.. x aciiiiiiiii10000x

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
waaah banyak pangai ko aku nak reveaL kan muahaha

UMMU A'THIAH SHAARI said...

kwn2...jgn la jeles kewujudan post tntg diriku...ewah!!!thanks yana...len kali wt post byk2 psl kte...bia dorg jeles...hahahaha:P

Honey Bee said...

suka gak ngan scha tu..comel sehh...