Tuesday, December 16, 2008

kan betol~

huhu kan betoll aku bahagia n ceria 2 minggu jek.. skang dah ade rase perasaan lain.. ohh noo~~
skang aku dah riso pasal..
asik balik lewat..
mak asik marah jek, tp bukan marah2 yg tinggi suare tu, taaak~~ tp marah secare halus.. tidaak~~
ayah pulak asik suh aku benti keje jekk...

lepas tu..
tesis~ aaa klu slalu balik lewat cane nak wat tesis~~
klu tesis xsempat siap, cane nak lulus master~~
xkan nak extent kot aaaa~~
sempat sebenanyee nak keje smbil wat tesis, tp itu klu xbalik lewat aaaaa~~
ermm aku bukannye sengaje/suke2 balik lewat..
wpun xdelaa bos/ketua yg suruh balik lewat
tapiii~~~~~

alaaaa sesape xkan paham punyee laaa nape aku balik lewat
klu aku cite pun org xkan paham huhuhu
sbb tu aku malas cite ;p
simpulannye mmg ade sbb..


aku xtensen bekerje.. tp aku dah riso mende2 lain.. cane nii...

alamaaak.. tesis... camnee niiii~~

13 comments:

ciarexoxo (^_^)v said...

dudu.....hehe...wat keje leklok yekk...jgn balek lwt...nti ma marah...nti encik kuku marah..hee..saje nk mengapiapikn ko....hiks :'D

Ogy said...

knp tu dd....? alahai siannya....
ada peminat mengekori dd? atau....mulut2 org kat office mengata ke kalo tak siap kerja?
atau takleh kuar awal sbb nk elak jem ke?
apa2 pun...pandai2lah aturkan waktu k...jgn yg dikejar tak dpt, yg dikendong berciciran pulak.... :)

dd dudu said...

{ciarexoxo}
hik seb baik kuku xmarah lagi ;p yelaaaa xkan laa sume org marah aku kan, salah sorang kene jadik air sejuk tuk tenangkan kite ;p klu sume org jadik bahan kimia, matilaa akuu ;p

makasih kuku^^

{Ogy}
time kaseh kak
hehehe sy nak cite pun xreti sebenanye ;p
eh tp yg peminat mengekori n mulut2 org mengate tu bukanlaa hehehe ;p

simpulannye sy mmg xreti laa nak citee kak ogy hihi nanti sy cite underground2 ngan akak kee hehehehe

UMMU A'THIAH SHAARI said...

hik hik...cian kt dudu..tp sy phm nape si dudu ni blk lewat :P

Tukang cerita said...

Dudu....
kalau akak kan, bila bertembung dengan dua benda camni,
akak akan dahulukan yang lebih penting...
study dudu pun tak abih lagik kan?
tapi, itu kalo akak lah yang jenis maleh nak pk2 dan maleh nak riso2 ni...
eheks...poyo jer!!!

rosealley said...

sabo dd sabo:)

zealios said...

Baru kerja biasa lar...kasi lar dlm masa sbln lebih skit...sure jadual akan ok balik.

pandangdenganmatahati said...

wah en zealios sudah bsuara :p

hehe aku fhm la br2 masuk keja semangat sngt bkobar2 nk setelkan jugak ape y dah buat aritu..

nnt lps stahun.. mcm aku ni baru la nk mhargai masa balik awl. keke. skg bnyk keja tp kalo pandai manage, xperlu stayback..

caiyok!!

Lina said...

dd...adat keja cenggitu la...tapi bila dah superb esok...dd lak tanya: "ada keja apa2 lagi yg sy leh buat?"..hehee...apa2 pun sabar n tabah..caiyokk

dd dudu said...

{ummu athiah}
ummuuuuu~~ ;p

{Tukang cerita}
tp masalahnye skang sy adalah nordianah ab samat ;p hehehe pening x kak ngn sy? ;p

{rosealley}
makasih ros :'<

{zealios}
ha ahh kan ade betol ape yg ko ckp tu, tunggu sebulan 2 agi musti aku leh arrange mase aku ngn betol huhu kem slm kat ros eh

{pandangdenganmatahati}
munnii.. ni bukan kes semangat nak buat ke x la.. itu yg 2 minggu lepas nye.. ni skang kes lain... yg aku xdpt nak cite kat sesape.. sbb aku xreti nak cite.. hmm.. susah arrr~~ susah arr, nak berubah jadik org lain jek rase time2 macam ni~~ hm :(

{Lina}
linaa kelakanyee comment ko heeehee thanx linaa ;)

pestisid said...

hermm hermmmm.. benti keje ok tak?

dd dudu said...

{pestisid}
benti keje tu cam benti stop main game x? klu camtu, leh jek hew hew

eh tp main game, mane senang nak benti.. susah gak huhu

puksi puksi

pestisid said...

kalo cmtu, sabar la ek.manage keje betul2.lg ok if dtg awl kan, drp balik lmbt.tul x?so ko pindah SK jela, snang sket nak ulang alik.balik x pnat dan ko dpt wat tesis.jgn lupe, umahku kosong.haha