Sunday, December 14, 2008

jumpe cikgu kimia dr raub

hari ni kawanku dr raub sudaa datanggg
minah ni yg kat chatbox tepi sidebar suke letak nick "aku" hihi
okieee untuk kawan2 mrsm, secare eksklusifnyeeee dipersembahkannn~~~~

taraaaa~~ suzaliza~ :D

hari ni adelah hari menggewdix aku ngn die eheheh
di jusco jek~
dulu mase kat mrsm, aku sgt syg ini kawan
sbb die suke bg aku makan biskut ;p
hew hew hew
xdelaaa, sbb die kwn baik aku, die byk tulun aku dr segi hal2 kerohanian, keagamaan, n die sgt seorang kawan yg baik ;) tp pangai giler2 ;p
smpi skang die panggil aku cik musang, puk puk

penempelan ;p

mkn di old town white coffee, hari ni try garlic bread die, saje2 nak try tukar selera wpun suke makan kaya & butter toast, lepas tu nyesal ;p ni tgh teringat2 laa ni (T_T)

xpelaaaa x order td, layan gamba jek cukuplaaa hew hew :]'

:]""""""

tp cpt sgt mase berjalan kan eiza, sian die kelam kabut hantar aku balik kul 7 sbb takut ayah mak aku marah ;) xde pape laaa eizaa hihi, time kaseeyy eiza, sonok jumpe ko huhu rindu gilerr zaman mrsm dulu, abes lebam2 dah aku td, sbb ko lepaskan rindu ngan cara keganasan dan penderaan :'o erk yg lebam tu tipu ok ;p

lain kali dtg KL dtg umah aku lagi tauu^^

7 comments:

pandangdenganmatahati said...

oh kaya & butter toast!
uh nyesal jugak sbb aritu aku makan roti dan kari ayam (T_T) xmakan toast kesayangankuu~~~ (T_T) lagikkkk

hanimharis said...

haaa??suzaliza??? OMG,rindunyerrr saat2 di maktab..;) dd,skrg eiza ngajar mana?..nnti ajakla dier ke reunion kita..;)

rosealley said...

owh, sedapnye roti ituuu, dd, xbaik tau ko jaja gamba makanan time aku pose nih;p

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
uh kesayanganku jugaaaa~~

{hanimharis}
leli, suzaliza skg ngaja di raub.. hehe nanti klu reunion aku pakse die join ;p

{rosealley}
elleee hahahaa
adeh aku tgh bukak blog pagi2 ni, nampak gamba roti ni sedap nyee klu bekpes roti ni ;]''

Lina said...

dd...sedapnyer roti..uhuhu...lapor..

Iswany Ismail said...

salam..suzaliza penah sek.kt dong x?

dd dudu said...

{iswany}
dong tu apa ye? :)