Monday, December 15, 2008

hari2 ku yang ceria

kehidupan baruku di OAS ceria sgt.. ngan kehadiran kawan2 baru ni hihihi

ni gamba dorang xseda, lihat2 dorang ni sgt suke membantu sesame sendiri^^ sy sukaa^^

diorang ni kan sebenanye satu classmates di uitm shah alam.. pastuh sesat aku sorang dak upm hew hew hew
aku xtau nak ckp cane.. baru kenal beberapa hari tp cam dah kenal setahun hehe
wat keje dgn hepi2 gelak2.. dorang ni suke noo wat lawak..
aku dah sampai tahap gelak atas lantai dah hari tu huhu ni sume linda n awa nye pasal =P
gelak guling2 kat pantry pun jgn ckp laaa ;p hahahaha

adeh baru ingat nak bersopan santun, tp aishh ter'reveal jugak perangai sebena aku, tidaaaakkkkkk

hee dah 2 minggu keje.. tp wat mase ni x tensi lagi, sbb dorang2 ni la ceriakan keje aku yg patutnye tensi tp xjadi nak tensi.. cik ketua L kitorang pun asik wat kelaka jek kejenyeee.. kuhuk kuhuk kuhuk

harap2 minggu seterusnyee aku bahagia cam ni gak^^ tp xtaulaaa ;p kate bekerja kann hahah xmungkin ceria hari2 ye dok ;p siaplaa ko bile part development nanti hehe

erm hari kamis minggu lepas ade 2 org baru masuk, sorang name zainal sorang name dayah/chunk.. dayah ni pun ade blog ;)

tp baru kenal dayah ni beberapa jam, xsempat nak kenal personally sgt ;)

ade lg sorang, name die ummu athiah, die ni pun baik gak hehe selalu gak menepek kat die hihihi tp xde gamba laaa, siap umu nanti kite tangkap gamba umu hek hek ;p

pastuh yg lain2 staf n kawan baru sumee baik gak, n bes, tp xsempat lagi nak snap gamba hihihi
dayah

hari jumaat hari tu jumpe aufa di alamanda, makan same2 sekali ngn awa n linda, korang tau laa kan pangai aufa cane.. sape2 yg jupe aufa for d fist time musti akan suke aufa punye heheheh.. jadik nyee hari tuh linda awa yg mmg giler2 campur ngn aufa yg peramah n suke senyum/ketawa tu, jadik biseng laaa meje tu hahahah tp alaaa suke2 sgt sampai lupe nak tgkap gamba aufa yg pakai baju kiut giler (T_T) n mase balik tu awa cakap nanti kite wat reunion haha baru jumpe skali ngn aufa, dah nak wat reunion yekk puk puk ;p

begitulahhh 2 minggu kehidupan ku di OAS yg penuh dgn keceriaan hehe
taaaa (^^.)/

12 comments:

pandangdenganmatahati said...

cerianyaaaaaaaa :n :p

aku dah smp d ofis dah cpt x cpt x :p

Tukang cerita said...

baguslah kalau best dudu...
kalau mandom jer, nak pi kerja pun maleh...
macam akak praktikal dulu...meluat btul...
nasib bek skul akak ngajar skrg ni, best gilork.....
kwn2 pun sekepala.....
~eh, apahal lak sekepala? Bwk masing2 lah kepala...eheks!~

anneweeza said...

waaaaa best nye dpt keje environment camtu..ade kosong tuk n plak tak?? hohoho....diri ku sedang carik keje baru nih..ekekek... :P

wawa cun said...

dd..senyum..1..2...3 snap!! haha...dd tertipu

pestisid said...

ehhhmmm lega ko hepi kat situ.risau woo jadik tukang refer keje.
puksi puksi, dh tau sape anak mat noor.yahu!

rosealley said...

bestnye duduuuuu, nak keje envi cam 2 gak gak

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
hee mmg hari2 ko dtg time cam ni eh ;)

{tukangcerita}
ahekss
ooooo akak cikgu rupenye yee
benarkah kah?
akak cikgu?

{anneweeza}
anneweeza course IT?

{wawa cun}
awaaaa how dare uuuuuuuuuuuuu
mencik mencik mencik
awa jahat secare halus
mencik mencik

{pestisid}
puksi puksi
ko tawww taaakk sbb ko laa sy dah xde mase lapang tuk bace sincan ;p rase bersalah x ;p hew hew hew

{rosealley}
huhu rose, tp bace laaa entry aku yg seterusnye ni
baru nak taip uhuuu

pestisid said...

ape kate kakak dudu upah saye buat tesis.bayaran same dgn gaji oas.hahaha.marah x marah x??(kene gune style p ramlee ckp kat ahmad nisfu dlm cite 3 abdul)

anneweeza said...

hahhha...xdelah...multimedia ja.. :)

dd dudu said...

{pestisid}
bagusnyeeee nak nak nak nakkkkk~~~

{anneweeza}
awakk emel laa resume ke kite, greenrose_dd@yahoo.com ;)

UMMU A'THIAH SHAARI said...

hik hik...mane gmbr kte...nk gak glamor dlm blog dd dudu...hok hok :P

anneweeza said...

ayakkk bole ka..cam klakar la plka..diri ku tidak tahu ape2 ni...hohoho... :)