Monday, December 1, 2008

hari ini hari pertama saya bekerja^^


hari ini hari pertama saya bekerja^^

makasih kat kawan2
yg amik berat tanye2 sms2 kol2 mase aku kat opis td
tuk tanye ok x keje di hari pertame hihihi

so suwit laaa koranggg
iskk iskk terharu2 (T_T) korang ni mmg kawan2 yg baik, nanges lagi nanges lg (T_T)
yg tinggalkan comment ngn kotak jerit pun, makasih2, mmuahhxxx syg sorang2 ;p
terharu2 (T_T)

11 comments:

mama-khayra said...

selamat menempuh alam pekerjaan..:)

rosealley said...

ko yg keje tapi aku lak yg saspen, haha, so cane keje???ok x?

hanimharis said...

dd,dh keje ke?..xtaw pun so cmne nak taking cre..huhu..kat group pn xapdet..smpai ati..hukhukhuk.. ;( so how was it?..ok? ;)

Ogy said...

dd dapat kerja kt mana sebenarnya? akak maybe terlepas pandang...

dd dudu said...

{mama-khayra}
hehe makasih kak illa ;) jgn rindu2kan pc lagi taww kak ;p

{rosealley}
saspen ekkk? ehehee ermm okie laaa, dpt kwan2 baru hehe tp hari pertame kan, busan cket arr ;p

{hanimharis}
jawapan tuk soklan terakhir tu seperti di atas ye ;p alolololo brlaku secare pantas laa leliii, hiii sempat update kat blog jek hew yela2 nanti dd update kat grup gak, pu~ ermm tp klu leli rajin, jenguklaa entry "puteri buah peach mencari keje) hew hew hew

{Ogy}
kak, dd dpt keje kat presint diplomatik putrajaya, akak meh laa mai soping kat mydin cni hihi

ciarexoxo (^_^)v said...

hehe dudu...aku bleh kata selang sari g mydin kt situ..hehe..hidupku cherios pas ade mydin..muahaha :D

aku ttp leh access blog walopon kene block..uhuk...smlm aku cuti thats y xbace ur blog ;)

dd dudu said...

{ciarexoxo}
ohooo ko beli pencuci muke di mydin ehhh hihihi

ciareeee makasih2 bukak blog wpun, di block hehehe

pestisid said...

kan kan?terharu kan dpt kwn mcm pestisid.tetibe.haha

dd dudu said...

hahahhaa sengalll dah laa kol mase org tgh nak borak ngn kawan die, signalable butut ;p

pestisid said...

eh2 pc ko ngan mouse same ngan XXX punye la.ko ni masuk kmpeni mane sbenanye nii.Lcd monitor pon same cume stand die lain skit

dd dudu said...

{pestisid}
koff koff terbatuk pulak ;p
hoho pc ni tul2 baru dpt n baru kuar dr kotak, OS nye xdisetup lagi hohoho

kompeni adik badik kot hik hik