Monday, December 8, 2008

dah lame x jumpe kuku

tarikh : 4 disember 2008 (khamis)

tajuk kecil adelah "dah lame xjumpe kuku secare berdua" hahaha selalu sebelum ni jumpe di temani kawan sy hihi ;p

hari ni hari ke4 sy bekerja..
paginyaa jumpe kuku jap, n kuku hantar sy ke tmpat keje dan kuku teman sam
pai ade kawan2 opis dtg tuk buka opis, hihi tetibe opismets dah kenal kuku plak;) (segan gak hehe)

hari ini keje okaay, masih di beri trainin
g, bes bes hehe

nmpak x double chin ku (T_T)

hari ni opis buat sembahyang berjemaah n bace yahsin, tahlil, erm tujuannye tuk get together kot :)
sooo balik agak lewat cketlaaa malam2 gtu,
jadinyaaa kuku dtg mengambil tapi kan hik hik sempat tu mase tunggu die g mydin kat bawah tu hahaha kelaka laaa, jadik mangsa mydin~ ;p


tp hari ni xbalik umah gombak sbb suda lewat kan nak jln jauh, tumpang tido umah equine(umah sewa lame ngn kawan2) jek ar.. sebelum balik umah, kuku ajar dulu jalan2 alernatif yg dekat tuk ke opis heheh sebelum ni sy tau satu jalan jek kuikui


kruukkk kruukk perut bunyiik, singgah makan kat kembangan paradise.. dekat ngn umah lisaaa oooo tp kitorang xberjumpe, sbb die dah jadik ular sawa kekenyangan kat umah (saje jek pitnah ko ;p) haha, so kitorang main msj2 jek.. gossiping wit lisa


ini jari kelingking dan kuku kuku (kuku kepada kuku haha)

eeei bes laaaa makanan2 kat cni, lain kali kene mkn kat cni, western fud die ok sedap tau :)

sepasang bandung cincau untuk dudu n kuku hihi ;p

okie lepas kuku hantar smpi dpn umah, balik la die dan lepak laa sy bersame anum ngn kak fae.. aufa dah selamat tidoo daa... anum mase aku smpi die tgh busy ngn kad2 kawen die lg hehhee.... kak fae lak tgh tgk ulangan sehati berdansa hahaha... sesungguhhnye sy amat merindukan situasi di umah lama sy ni hihi ^^

********************************************************************************
tarikh : 5 disember 2008

hari nii sebelum g keje, kitorang sarapan bersame2 yeayyyy
sarapan di KFC,
n waaah kitorang jek satu2nye pelanggan kat ctu time tu hihihi



dua2 pun makan ciken platter ngn fresh oren kuikui

p/s --> kesimpulannye dah 2 hari kuku ter'masuk keje lambat hahahhaa nyesal x nyesal x dudu dpt keje d putrajaya =P hew hew hew

10 comments:

pandangdenganmatahati said...

oh lama jugak dah xjumpe kuku
(last jumpe d rumah apiz time raya hehe.. lamenyaaaa kan? :p)

sudah kuruskah beliau? :D

dd dudu said...

ha ha ha kijamnye soklan pu pu~ ;p

ermmm munii apekatee ko wat analisis berdasarkan gamba jari kelingking keri ;p makin kurus kah beliau? hi hi

pandangdenganmatahati said...

emmmm

xpenah plak aku pdg jari kelinking keri lame2 sblm ni
cemane nak analisis?? hahaha

dd dudu said...

(gelak tajol)

hahaha siuttt kelakaaa :'D
ermmm aku rase keri maseh same jek, tp klu ter'nampak die makin kurus tuh pun sbb aku yg makin membesar wuuu nampak sume org makin kurus skang di mata ku (T_T)

pandangdenganmatahati said...

eh eh x laaa
itu jari kelinking kah??
aku ingt ibu jari td :O

ha ha ha

tetiba gedegangggg!! keri tolak aku masuk longkang hahaha

ampun en.keri ampun yaaaa :p

dd dudu said...

wehhh siuttttt aku gelakk terburai, terkezut mak pak aku kat luar yg tgh tgk buletin utama tuuu puk puk

ibu jari tih tih tih sungguh luarbiase statement mu itewww :'D

aku rase keri tolak ko masuk belakang kerusi yg sempit celah2 dinding terus

pandangdenganmatahati said...

hahahaha

ampun ya makcik pakcik sbb buat dianah gelak tburai2 :D

tp butut xsangka tu kelinking.
aku bajet jari telunjuk

hahaha

ibu jari tuh tipu jek..statement nk naikkan angin kus2 en.kuku haha

dd dudu said...

ahahahahahaa pak aku tgh sembahyang mse ko mintak ampun ni ;p
hik

hahhahaa yekeeee kui kui kui lucu lucu

rosealley said...

hahaha, lawakla komen2 korang neh, haha

dd dudu said...

{rosealley}
hahahah lawak jugak bace komen ko ni ;p