Monday, December 22, 2008

hari ini ku berbaju merah

sabtu : 20/12/08

lepas bangun td, gosok2 gigi basuh2 muke sume2 ngadap balik pc.. yee server mmg dah start balik ye ;n
huwaaaghh nagantuknyee~~ otak pun xstat enjin lg~~ xmo dah laa wat keje.. kejut2 awa n linda yg tgh bergolek baik punyaaa ;p dlm bucuk2 tu kitorang balik umah awa n linda kat precint 16, dekat jekk ngn opis ;) tumpang umah dorang japp mandi2 sumee gosok2 baju, nak bersiap2, hari ni sy ade ngedate ngn 2 org ;) sape? rahsia dulu ;p lps tu petang nak g anta ayah ke satu tempat tu, tp last2 ayah kate x yah plak ohooooo

okiee dah siap yukkkkk, kul 830, ayuh ayuh gerakkk ke opis, kuku pun dah tunggu kat bawah opis dahh (upss dah ter'reveal salah sorang name yg kite nak ngedate ;p okie sementara tunggu nex entry cube teke lagi sorang sape ;p)

sementara tunggu enjin keta start =P

awa yg terlebih enjin di waktu pagi ;p hik

inilah saya!! merah itu semangat dan ceria yeahhhh p('o')/

tata lindaa tata awaaa~~ kite g dulu~~~ keje leklok~~

8 comments:

rosealley said...

aku tau sape aku tau sape!!

kalo jawab leh dapat adiah x??;p

Ogy said...

same ler kita ari ni akak pun merah gak...eheh...tp pake bj kurung...
bestnya kalo leh gi kerja pake suar...huhu jeless jelesss...

pandangdenganmatahati said...

erk takutnye! gamba ko y bwh skali tuh, memula aku nmpk mcm gambar dr blakang. tetiba aku tgk skali lg, dah btuka gamba muka dpn plak

aaaaaaa takut~~ aaaaa takuttttt~~
lagi takut dr tgk ceta histeria~~~

hahaha pangggg!

dd dudu said...

{rosealley}
ape ape xdengar laaa ;p

{Ogy}
heheh aku gov eh.. hari ni sy pakai baju pink maroon lak ;)

{pandangdenganmatahati}
kenapeeeeeeeeeeeee??????
pehaa aku dah naik level cam vontot keeee????? :'O

pandangdenganmatahati said...

errr errr
yela kot
(jawab ngan takut2 plus teragak2) :p

alaa mata aku xbetul kot.. pdg sekali imbas jek hehe

uh uh ko beli kopi ape haaaaa dgn kak illa? nak jugaaaaaakkk hihi

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
alaaa kesah lamee laaa ;p dulu aku beli red guara cafe ngn kak illa, hehe skang dah abes dah, tp kak illa x duk kl dah skang ;)

pandangdenganmatahati said...

oh dgn kak illa keeeeeee y ko beli kopi tu???

lerrrrrrrrrrrrrrrr

pandangdenganmatahati said...

eh nak cakap psl rumah awa n linda
wahhh cemane leh duduk kat precint 16 tuh?

rumah sewa sndiri kah??? huhu