Thursday, December 18, 2008

keluarga ramai

yeayy hari niii bes sebab dtg keje pagi td x cuci mate ngn keadaan2 eksiden ;p
soo hari ni perasaanku agak terkawal ;p
klu taak kann setiap pagi ade jek kereta remuk2, aksi orang2 pegang2 henpon kol sape pun xtau, aksi kereta polis

pagi smlm kat mrr2 jem giler sbb ade van terbalik n tergantung kat tgh2 divider jalan yg tinggi tuu ish ish ish konpius canee leh jadik camtu, panjat ke ape ;p

paling xtahan kat pintu masuk putrajaya selepas exit hospital serdang tu kann hari2 ade jekkk kerumun2 baru lepas eksiden... hampir hari2 kelisa ku terpakse berjalan atas kaca2 tu haihhhhh
pintu masuk putrajaya tu 'ada apa2' ke? haishh mulutttttt~~ cubit mulut sendiri yah yah

huhuhu kite cume berdoa perjalanan kite selamat jek huhu takutlaaa tgk mcm2 keadaan eksiden tu wpun kadang2 yg kecik2.. dulu mase duk umah xde pun nampak ape2 ;p

okieee berbalik pada tajuk di atas.. hehe tauu taaak wpun busy ngn assignment, tp dr semalam sy suke main ulang2 play video kat kak viruspadu nyee entry yg ni --> http://viruspadu.blogspot.com/2008/12/penderaan-pengantin.html
sgt hepi, bahagia n kelakaaaaa hihihiih
sy terhiburrrrrr
bes nyeee kuarge ramai, jeles2 dush dush dush ;p

tu je la nak cpk hari ni hihi ;p

8 comments:

Ogy said...

heheeh dd..jalan masuk putrajaya tu mmg ada 'kerasss' skit...
maklumlah jalan TAR kan...ehhe..
hati2 skit ya lalu situ....
haahlah bestkan keluarga ramai..mcm akak ni anak tunggal...bosan gilerr!!!!

dd dudu said...

kak ogy sy pakai cakap2 saje2 jek td
xsangkaa kak ogy pun berpendapat begitu hihi
erm kak ogy keje putrajaya kan?
pagi2 lalu ctu x? nampak x ape yg sy nampak?
ke kak ogy lagi awal ekk, sy slalu lalu area ctu kul 8 camtu laaa

kee kak ogy duk pjaya, jadik xmasuk pintu depan tu ;p

rosealley said...

aku nak tengok video 2 tapi xleh nak load, slow sgt, kuh kuh

pandangdenganmatahati said...

alahai mcm ank burung baru jalan2 kuar sarang :p

namanya KL mmg camtu la.. celik mata jam, tutup mata pon jam lagi oooo

hehe

dd dudu said...

{rosealley}
yekeeee nanti kat umah try laaaa
hihi

{pandangdenganmatahati}
aaaaaaa muniiiiiiiiiiii napeee tetibee ckp camtuuuuu aku x jakunnnnnnn punnnn ngann jemmmmm aku jakunnn ngn eksiden yg setiap kali di koordinat yg sameee di putrajayaaaaaaa hari2 kecuali hari niiiiiiiiiiiii

;p

pandangdenganmatahati said...

hehe mangse ank burung baru kuar sarang :p

situ kan jalan nya belok tp mmg syok ooooo nak rempit kat situ. nak2 bile blumba ngan lori besar y nk p cyberjaya.sbb tu salu eksiden.dlu2 aku keja situ pon sama jugak. asek lalu ats kace jek. :p

dd dudu said...

cehh ceria nyee ko bercerita hahahaha
uh yekeeeeee
tatut tatut tatut
nanti nak bawak slow2 jek kat ctu

eh ape klasss nak lumbe ngn lorik cyberjaya ;p
aku nak lumba ngn lori kepala besar ekor kontot hi hihi

ciarexoxo (^_^)v said...

aku rase situ bkn pkai tar tp pkai konkrit...tu keras smacam..aku rase tiap ari aku kuar dr ptjy ke KL mcm2 aksi eksiden..aku tlg tgk je la kann...nti mau aku kena lempang kalo aku stopped by..aku juge penah myaksikan sbuah myvi menjadi leper cam tin sadin dipenyekkan..aku xtau camne dorg bleh eksiden bgitu teruk kat ptjy yg aman damai & bhgia tu...haihhh..yg pntg jln aku dr ptjy ke kl bhgia je..untung jg tggl d ptjy keje di KL..meh dok umah aku meh..:p