Monday, July 20, 2009

Black - A new generation?

kof kof kof batukk ngan tajuk entry sendiri

wohohoho korang ingat x entry I'm not a girl not yet a woman tu?
korang nak tau x last2 aku pakai buku mana? (semua pun jawab "xnak tauu pun" (T_T)

puk ;v wohohoho aku akhirnyee dengan rela hati dan secara naturalnyee memilih buku plain hitam untuk di jadikan nota kerja! omg! aku dah berubah secara naturally loorr~~~~ aku? hitam? urghh dulu aku x suke hitamm.. sebab bagi aku hitam itu suram.. bukanlaa xde barang hitam langsung... adee~~ tp~~ x seronok~~

hoho even kalau aku berpakaian hitam kan, aku terus rase kurang keyakinan hari itu, dan hariku menjadi sangat laa dull..
sebab tu, color yg aku pileh selalu adalah color2 cerah ;p pink, putih, pink, putih ;p


tapi lately ni, aku perasan aku dah mula menerima hitam laa dalam hidup aku~ lihatlaaa gambar ini~

botol air color hitam?? omg ;O

musti sesetengah orang akan kate "hek elle~~ beli barang hitam pun nak kecoh"
oohhh aku tetap berbangga dengan diri sendiri hiksssss, sebab untuk beberapa pilihan yang memerlukan aku memilih, dah 2x aku memilih hitam,
adekah ini tanda generasi umur 25 tahun? oowhh

walau bagaimana pownnn, soft colors is the best (^^)/

oooooohh~
(lagu iringan - situasi bunkface)

7 comments:

surney hasniey said...

aku memang suka hitam dari dulu...hitam tu kan menawan... ;p

hitam tu bagi aku bukannya menandakan kita makin matang ataupun tak, aku pun tak matang lagi walaupun minat warna hitam sejak azali...sebab bagi aku masing2 ada identiti sendiri...kalo ko suka colour2 especially pink la kan, teruskan je...ingat, kita yang tentukan identiti diri kita, bukan orang lain...cuma kalo orang lain nasihat mana yang baik kita ikut la... ;p

dd dudu said...

{surney hasniey}
hehe xdelaa, aku x rase aku matang pun sebab dah start memilih color hitam

cume aku rase teruja dengan sendiri sbb bile dah berumur 25 tahun aku dah mula buka mata ke arah persepsi lain

ini baru color tauu ;p ade lg kategori lain tauu

ooohh i like perubahan yang baik ;)

nway dd masih same tau :D soft colors is the best (^^)/ but at the same time, aku tidak lagi menepikan color2 menawan yang lain (termasuk laah hal2 bukan color hehe, topik secare general)

dd! i love u :D
surney! love u to hehehe upss

mun-e said...

wah. btl la ckp surney hasniey dan dd dudu tu (bukan nama sebenar) :D

bagus2 kalo berubah kepada perubahan yang baik. hidup ni camtu la. mesti ade perubahan sameade kite sedar atau tak.

tapiiiiiii bak motto ceta entourage :D ~~ life changes, friends don't hehe.

dd dudu said...

oh mun-e, love u too!!

;P

dd dudu said...

tetibe :P

rosealley said...

ko apesal dudu tetiba luv u luv u neh??haha, kawen nak wat itam gak kerr???;p

dd dudu said...

{rosealley}
sajee, hari ni aku terlebih dos :p

wehh x mo laa kawen itam :o