Thursday, July 23, 2009

don't laugh office

korang tau kan yang jepun punye don't laugh high school, don't laugh hospital.. hehe klu x tau gi tengok youtube ade kot... hoho

sekarang dak ofis aku (tapi x semua la) tengah main "don't laugh office"..

di larang gelak dalam office...
walau selawak mane pun kawan opis buat lawak, sesiapa x bole gelak oh oh..
kene buat kerja je.. untuk lebih produktif, cewaahh

tapi kitorang x de la macam jepun tu, siapa gelak kene pukul kat bon***.. sakit oh..

kitorang main siapa gelak, kene bayar seposen ke dalam tabung pantry wuuu wuu

dan start pagi tadi, aku dah bayar 2 posen (T_T)

sob sob sob

jadiiiii marilahhh bekerja dengan berusaha bersungguh2
hohoho hari ni aku sangat banyak keje
busy to the max lah
untuk mengelakkan terdengar lawak2 dorang ni, aku berazam untuk memakai earfon dengar lagu kuat giler hohoho

dadada (''.)/

p/s --> ezan lak dah bayar seposen, muahahahah (ups tergelak)


gambar x de kene mengena
ni, gambar jumpe puan ciare dan cik lina mase lunch hari tu heee
percume ezan ;p ezan yg tgh tangkap gambar ni..
hee hee (upss tergelak lg)

11 comments:

ciare (^_^)v said...

ya allah..mmg lawak giler cite jepun yg dont laugh at school aritu. aku tahap menangis sampai keluar ingus tau gelak2 =D

yg dont laugh office ni mesti lagi klako eh? ^___^

mun-e said...

hahaha

ah tak bole click gambar itu. mesti sesuatuuuu uh uh

dd dudu said...

{ciare}
hehehe kelaka kann

yg dont laugh office ni smlm lagi dah main tp xde sape nak bayar haha

hari ni baru siriyes main
tapi xde ape berlaku sgt pun lg ;p

{mun-e}
muni dah bole klik gamba dah hihi

lina said...

dont laugh yg jepun tuh boleh wat aku yg susah nak gelak ni gelak =)

tapi dahsyat la bile ade yg pukul b***** tuh kuat.

lina said...

dd.. bile tgk gmbr tuh, terase yg aku sgt2 kecik ;p

camera trick tol..

dd dudu said...

{lina}
kann sakit kan hahahaa

cehh menyempat ajeee tu nampak hihihi

sbb ko kat belakang kot ;p cewahh saje nak runtuhkah hati lina :p

rosealley said...

a'ah, sebab lina kat belakang, haha, jahat sungguh;p wahha, cam susah jek, seb baik xdok kat floor atas, hehe

lina said...

huhu terpakse ngaku camera trick semate ;p

dd dudu said...

{lina|
lina =n x abes lg rupenye =n

;p

{kak ros}
kak ros~~ (dgn gaya upin ipin)

hehe last2 aku bayar seringgit awal2.. untuk unlimited gelak ;p

Tukang cerita said...

salam dudu...
saja2 singgah sini jenguk awak...
:)

dd dudu said...

{Tukang cerita}

kak nunu =)