Thursday, July 30, 2009

buku harry potter

yippieeeee, setelah sekian lama tertinggal jet peribadi, akhirnyee aku memiliki jua buku harry Potter and the Philosopher's Stone :D


ngeh ngeh giler ketinggalan zaman aku kan ;p

aku sebenarnye suke cerita heri poter yang episod 1 punye kat filem ;) sebab time tu aku rase cite tu kurang lawan2, dan very the pure, dan sangat di fahami oleh otak ku yang ringkas ini ;)

lepas tu semua muvi heri poter aku tengok, tapi aku bukannye paham sangat pun huk huk..
lebih2 lagi yang heri poter and the half blood prince ni, aku losttttt gilerrr..

lalu aku men'decide untuk memiliki bukunyee bermula dari episod 1 ;)
(yelaa dah ramai orang cakap baca buku lagi bes dan menjiwai kann)


pu~

sekarang aku dah memiliki buku heri poter :D thanx to ezan sebab belikann :D (hehe macam laa xbole beli sendiri, saje nak susahkan ezan jugak, nak manja2 ngade2 hew hew)

owh i feel great (^^.)v

9 comments:

dd dudu said...

tapi sekarang buku ni aku kasi ezan bace dulu :D sebab aku kan siput, buku cerita Ashes of dreams yang aku bace hari tu pun x abes2..

bak kate kaklong, aku setiap kali tengok tv/cite cd,musti akan tertidur punye, apetah lagi apabila membace :p baru bace 2 helai je terus dah masuk alam mimpi

hik u go sipuuuttt :P

Ezzan Yusop said...

hahahaha...ngada-ngada! dd mntk ezan belikan sbb tau ezan slalu merayap kan kt jj tu kn..kn kn kn?

ezan pn baru muka surat yg ke-4. byk mase trtumpu tgk coding yg menjulingkan mata ni. hehehehe!

dd dudu said...

{ezzan yusop}
hehehe lebey kurang sambil ezan menyelam, dd minum air laa :p

hik

dd pun da nak juling sat g ni, dd tidur dulu yukkk

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

slamat membaca!!!!

dd dudu said...

{mimie}
yeahhh (^^.)/

faizah said...

x dinafikan dd akan tertido.. hihi...

tgk cite seram pun bole tido.. hohoho..

dd dudu said...

{faizah}

hihi kaklong awwwwww malu ah dd ;p

murni^^ said...

'5 tahun' lagi kalo ko dah abes bace, bagitau aku ye. nak pinjam =D

dd dudu said...

{mun-e}
ok "baiklah", 5 tahun lagi aku kasi yuk ;n