Sunday, July 19, 2009

kebun bunga

dialog lina selepas naik kereta, mase dudu dan kuku amik lina kat upm~

lina : dari jauh dah nampak kebun bunga kereta ko

=P

hehehe si bunge pink dan si bunge putih tu antara item "from JB with love" yang the latest ;P

kuku punye keje laa ni meng'kebun kan kereta ku ho ho ho~
ade bakat terpendam ni kebunkan rumah kite nanti~ ;)
(ye sila muntah sekarang)


minggu ni kuku balik sebab temankan pegi majlis pertunangan shai dengan majlis perkahwinan iza :D (akan di update kemudian bila ade gambar hehe)..

selepas pulang dari majlis pertunangan shai, masa dalam kereta, lebey kurang laaa dialog +- nye ;p

kuku : waak nex wik kite balik tau, sedara kawen
dudu : ooohh 8hb 8 pun awak balik la eyy, nak pegi batu gajah. sheereen kawen
kuku : ooo k~~
dudu : 1 hb 8 pownnn~~ nak pegi melawat booth ros ngan lina kat hartamas
kuku : ooo yeee~

hik hik naseb badan laa kuku~ dengan dudu yang adeeee jekk hal nyee ;P nanti kite belanja salah satu tiket bas johor-kl awak ek ;P (kalau kite ingat laa hihihi)

hew hew hew

8 comments:

murni^^ said...

wah. festime ko mengekspose scr berlebihan hehe ;p

dd dudu said...

{murni}
eh nape bukan "mun-e" dah?

eh oo ekk? ;P berlebihan ek~ upssss ;p

mun-e said...

oh itu account lagi 1. ko hengat ko jer leh kasi comment ngan nama smilling lolipop pastu letak kat bawah -dd- atau -ros-? :D

eh tetiba ros pon kena jugak.. harharhar :D

lina said...

hehe dd.. aku ade di waktu kejadian. bukan selepas balik kenduri iza ke dialog tuh?

nanti kebun bunga mesti bertambah ke blkg pulak sebab depan mcm nak penuh dah bunge2 ;p

dd dudu said...

{mun-e}
ooooo account 1 lg rupenyee~~ ;p

{lina}
ehh uppssss silap, lepas majlis iza laa ;p nenek tul aku ni, pu~

ha'ah ko ade hehe, ooo ko curi dengar eyy~~ ;P

pangg dd sekali~

ooohh ohh nanti jadik kereta berhias lak klu camtu, ooh oohh~~ ;p

rosealley said...

sweetnyer encik kuku meneman ko ke mane2, harap2 sikap tu diwarisi oleh encik tunang, haha;p

noname said...

hahah diwarisi? peliknye bnyi ;P

dd dudu said...

ha'ah ros, di warisi? hihi cam idzuan cucu si kuku lak hihihi (gelak sorok2)