Thursday, July 16, 2009

melawat baby lagi :)

siang tadi kitorang gi melawat natrah dan bayinye yang dah bersalin.. eh, cam pelik jek ayat tadi.. ah malas nak backspace, kene tidur awal ni..

alohhh~ alohhh alooolooohhhh~~
^^

aishah raudhah~~ auntie diana datang melawat aishah ni haaa~~
alooo looohhh~~ mmuahhxx mmuahxx :*

hishhh rase nak bawak balik jek baby ni tadi.. ahhh geramnye akuuu~~ nak cium lagii~~ nak cium~~~~ aloohhh alololoohhhhh~~~~~

okiee dadada~~ (''.)/

p/s --> esok dan lusa saya amatlaa busy tahap maksimum kerana diberi task yang sangatlah x familiar, dan perlu siap dalam masa 1 hari setengah.. aku rase lusa i'm deadd!! (aksi tunjuk tangan kerat leher)

dadadada (''.)/

8 comments:

surney hasniey said...

tangan takleh kerat leher...sebagai kawan baik,meh aku tolong pegang pedang kat leher ko... ;p

k0m4nd3r said...

macam muke shah.. muahahahaha..

Apple Cute said...

Hi aunty Diana,

hahaha ayat yang pertama tue...memang tak betuii..Report kat cikgu BM...huahuahua :p

-kawan kepada aishah raudah -

mun-e said...

ala bila nak ade tajuk entry "melawat baby sendiri"

pang pang pangggggg gedeganggg utk aku =D

dd dudu said...

{surney hasniey}
owhh sile laa hasni :'o

{k0m4nd3r}
ha'ah ikut muke ayahnyee hihi

{Apple Cute}
he he he sile laa betulkan alang2 ;p

kawan aishah indaaa~~
beza umur 25 tahun xleh jadi kawan ;P

{mun-e}
gedeganggg!! aku terlangkupkan tempayan atas ko!!

hoh:o

lina said...

skrg mcm musim baby lahir je kn? ;p

dd dudu said...

{lina}
musim mengawan ;P awww

k0m4nd3r said...

Musim mengawan? jeng jeng jeng..