Wednesday, July 22, 2009

saye student CBN ;) part 2

semua memori itu akan tinggal dalam otak saya untuk selama2nyaa ;)

ok, sekarang nak cerita pasal majlis pertunangan shai..

ermm saya pergi rumah shai bersama2 kuku dan lulu (lina)... tapi kitorang sampai lambat huk huk salah bajet mase nii..

ooh kembangnyee saye (T_T) (menangis teresak-esak)

shai, congrats ye.. n kamu sangat cantek laaa that day^^ nak say sorry awal2 ni, kebanyakan gambar kat bawah2 ni, curi dari kamu punye fesbuk tau, huk huk

inilah si gorgeous itu^^

shai bersama tunang, apiz :)

hik hik suke gambar ini
hantaran mereka :)

waah terpesona dengan hantaran yg satu ni dalam fesbuk shai
(Teapot cake, the cake is inside, outside is fondant)

bersambung..

6 comments:

ReD said...

dd punye nti cmne la agknyer eh??? hehe

dd dudu said...

{red}
hehehe kite pun tertanye2, camne rupenye nanti eh ;p

noname said...

biasa2 je ;P

dd dudu said...

{noname}
ha ha ha

biase2 indaa~ ;p

ciare (^_^)v said...

dd..kalo aku masuk gamba 1st tu, konfem aku nampak macam mak kamu & lina..hokhok

dd dudu said...

{ciare}
cehh jauhnyeee pegi imaginasi kamu haha

ciare, semalam jumpe ko, kurus laa (''.) makin berseri lepas kawen hehehe