Monday, July 20, 2009

semalam saya ke hogwarts

heheehe

semalam saya naik train


ke hogwarts

^^
lepas tu jumpelaaa harry potter, hermione dengan ron ;p

hiksss n'way aku x pandai sangat buat review kat movie2 yg aku tengok.. soo korang pegilaa tengok sendiri ye hehehe (langsung x membantu ;p hihi)

aku tengok ice Age gakk.. kelakaaa.. but again, aku x pandai bagi review2 nii =P so korang gi laa tengok sendiri ye :p (x membantu lg) hehe

dadada (^^)/

7 comments:

faizah said...

ko tido takk mase tgk cite ni, hihi...

ciare (^_^)v said...

harry potter tak best T___T

ice age akan ditengok kemudian.huhu.

kaklong.....watak tido sambil tgk cite tu bukan watak hana kee?? hehe..:P

Ezzan Yusop said...

nape sume kata harry potter x best ni? apsal review die berlainan sgguh...teehee!

rosealley said...

ice age besssttt!!

Adeqq said...

xbest ke harry potter? oke, x tengok lagi. ahahaha

ReD said...

sokong ros!!hoho..
erm.. bagi sesape yg minat cter HP @ cter yg bersiri2 neh.. leh la layan.. kalu x.. tertinggal SATU j muvee.. habis la.. ;p

dd dudu said...

{faizah}
kak long ni hihi auchh auchh ;p
ermm ade terlelap sesaat 2 lorr, xseda tetibe dah terlelap huhu tp tetiba terjaga balik laa hehe org pun xpasan kot

sebab tgk tengahari lorr ;p waktu yg sangat membahayakan mata hehehe ;p

{ciare}
see kaklong, ciare pun ingat hana jek.. aku x lah seteruk hana kan dulu ;p muahahhaahaha

{ezzan yusop}
hee heeeeee dd tunggu review dr ezan lak..

dah balik dari hogwarts kan kamu?

{rosealley}
i know! :D

{Adeqq}
adeqq g je la tgk dulu, hehe ;)

{ReD}
heheheh sebab kalau ade yg ter'miss, musti agak blur di sesetengah part kan huhu, cam dd lor.. sampai malfoy pun dd lupe sape ;p tp last2 ingat gakkk watak malfoy musim lepas hoho