Wednesday, July 22, 2009

saye student CBN ;) part 3

lepas tu, kitorang balik awal, ingat nak pergi melawat iza yang nikah tengahari huhu... tapi rupe2nye dah selesai mase call on the way tu.. shai sori sangat... nanti bile shai nikah, kite spend mase istimewa untuk shai ye.. :( i miss u.. really miss u..

ermmm.. malam tu pulak ade wedding iza dekat dewan serbaguna bandar tun razak :) oh~ kitorang balik dulu laa kan tukar2 baju sume.. hehe masih orang yang sama menemaniku ;p

dudu dan lina tengah tunggu kuku datang amik

broom broom dalam kul 8 lebih kitorang pun sampai laa ke dewan itu..

waaaa~~ (gambar di ambil dari fesbuk shai gak ;p)
eh tapi cam senget siket ek gamba ni


dapat mug bunge2 yang tertulis nama pengantin ;)

lepas tu makan2 lorrrr ;p nasik die sedap :D

dudu n kuku ;)
kerek x oh senyuman kami ;p
hew hew

lepas pengantin dah masuk sume kan, tepung tawar semua, lepas tu pengantin makan semua, ade laaa pulak cabutan bertuah... hihi meja kitorang bertuah :D dapat ini, taraa~~

hik

bersambung..

3 comments:

mun-e said...

haiyoo bnyknya sambungan :p

tetiba aku rase hidung keri ngan ko cam same. sape setuju ngan aku? :D

dd dudu said...

{mun-e}
x same la puk

cube lihat betul2, dekat penghujung hidung antara batang hidung dengan lubang hidung, keri nye ade lekuk siket untuk bezakan batang hidung ngn hujung idung, aku lak, straight jek xde lekuk@shape huk huk

lepas tu lubang idung aku agak tersorok sedikit, berbeza ngan keri yang agak terbukak sedikit

hee hee, nak lari ke x ek, lari ke x lari ke x

oh oh~~

ReD said...

WAH!!! SUKA NYER KITE TENGOK WARNA TEMA PELAMIN DIE!! MERAH LA WEEII~~ CHANTEK2..HOHO (^_~)v