Wednesday, July 15, 2009

(.' ')

(' '.)

(.' ')

(' '.)

(.' ')

(' '.)

(.' ')

pandang kiri... pandang kanan... tapi oh tetap x tau nak update ape (-_-") di kala tengah ade mood nak update ni~ sigh~~ bukan senang tau nak datang mud rajin update ni hoho ~

tak pelaaa, nak bace buku cerita sampai ngantuk laaa ho hoo~

cerita yang berkurun aku bace tp x habes2 =n

dadada~~ (tata cara baru hihi)

Assalammualaikum =)

6 comments:

surney hasniey said...

nape ko wat enty pasal buku gak nih?tiru aku...huu..

dd dudu said...

eh ekk?
tapi aku x review pasal buku ni gtau aku suke bace kee x ;p

just tepek gamba yg dah berkurun dalam folder documents aku je hahaha

mun-e said...

dd ko baru bangun tido eh? ;p
merujuk pada ini -->July 15, 2009 8:27 AM

cepat2 pegi ofis! =D

dd dudu said...

{mun-e}
pangg~~ mase aku reply comment tu aku dah siap bertudung sume okiieee ;n tapi tersiap awal lak sebab janji ngn dorang kat terminal putra kul 845 hehehe

faizah said...

dd.. mesti ko baca buku sampai tertido kan... ko dulu tenguk muvie seram ponn bole tido. huk huk.

dd dudu said...

{faizah}

ya betoll ;p hik hik sebab tu aku bace buku ni x abes2, bace je tetibe dah kabur pandangan ;p hik hik oh ex-rumetku ;p