Monday, July 27, 2009

saya student..... ;p


nak buat tajuk entry "saya student.. (nama sebenar sekolah menengah form 4 dan form 5 dulu).."

tapi tetibe rase segan2 kucing pulak nak buat tajuk yang streotaip jek ;p

segan indaaaa~~ (dengar bisikan ezan, pu~)

ok lah ok lah

hari tu saye ade buat entry 'saye student CBN" kan kan ;)

hehe entry ni ala-ala kesinambungan entry2 tersebut la kononnye... yela sekolah kat CBN dulu sampai form 3 jek.. lepas tu, form 4 form 5 sekolah kat mrsm kuantan pulak... eh tetibe akhirnya bagi nama sebenar sekolah menengah pulak :P ceh

hehe mrsm kuantan lah yang paling banyak mengajar hidup aku sebenarnye oh ;) aku suke diri aku kat sane yang student diwajibkan sembahyang berjemaah, walaupun kadang2 aku tuang ;p
time tu aku rase aku paling ramai kawan.. kawan bilek, kawan compound, kawan blok, kawan usrah surau, kawan kelas, kawan homeroom, kawan JPA 3, kawan camping, n macam2 kawan laah.. sebab banyak aktiviiti kan hehehe


nyampah tul tengok care aku pakai tudung dulu.. kedepannyee ya ampun~ rase nak lempang jek puk



tapi dalam kelas, aku ade kawan2 yang gang otai ku ;) kami 3 sekawan yehh! calon2 tersebut adalah diana!! leli!! asma!! (aksi muncul seperti kumpulan scorpion merah muncul)

yeh sila takut dengan kami (>.<), walaupun tudung ku kedepan, owhh :')

kitorang memang sangat rapat dalam kelas.. kalau ade ape2 asyik nak ber3 je hehe... korang belum dengar leli gelak lagi ;p huru hara kelas tersebut... hik ;p dalam kitorang 3 ni, asma la paling pandai... aku suke tiru keje sekolah die ;p hihi... sekarang asma dah selamat jadik doktor perubatan dah.. aku lak? jadik programmer kontrak jekk (-.-")

kitorang 3 ni suke jugak buat masalah kat negara dan sekolah hehe, dengan aku yang suke bawak walkman ke kelas pastu kene rampas laa, dengan leli yg suke ponteng prep la (eh aku pun hehe), dengan asma yang bercintan cintun sakan x pandang kiri kanan dah, hehe walaupun die Lembaga Disiplin Pelajar ;p sori asma hehehehe jangan marah yuk, tersebut cinta monyet ko lak ;p (Xpe, asma x bace blog aku ;p)

hew hew hew

ohh kenapekah aku cerita pasal mereka dengan tiba-tiba??? musti ade sebab kann...

jeng jeng jengg...


sebab...
-
-
-
-
-
-
-
-
-

ASMA DAH KAHWIN!!!

hok hok terharu.. ekceli dah lame jugak kitorang lost contact ni... aku selalu berhubung dengan Leli je hoho oh Asma dimanakah kamu menghilang selama ini~ masihkah ko marah pada aku lagi disebabkan hal 'itu'? :(

xpe xpe, yang penting dalam beratus2 warga mrsm kuantan batch kite tu, ko menjemput kitorang dua untuk hadir ke majlis perkahwinan ko ;) oh sungguh rase terpilih ;P

hehe

inilah kami ber3 selepas 8 tahun kemudian..

tarikh : 25/07/09
tempat : Pusat Komuniti Gombak Setia (dewan ni kat celah2 flat Sri Langkawi 2 hehe)

hilai ketawa leli maseh seperti dahulu kala :D
hik hik


Asma dan leli, mereka berdua memang sentiasa lebih tinggi daripada saya (T_T)

x byk gambar la.. sebab x ada orang ke-3 untuk ambilkan kami gambar, wuu..
ini gambar terakhir..

pendek kan aku berbanding si asma ni, sigh~
tetapi yang lebih menyedihkan adalah.. bile asma nampak jek kelibat aku, terus die pegang2 lengan aku dan berdialog "gemuknyee... kenape gemuk sangat sekarang nii??"
danggg!!!!!


oh Ps ku --> Congrats asma :) semoga berbahagia selalu dengan ezakry :) aku sentiasa sayang ko n leli ;) dalam kite ber3 kau lah kawen dulu ^^v

15 comments:

dd dudu said...

oh, lepas publish post ni, baru bace hanis zalikha pun buat entry pasal kawan2 dan sekolah menengah

alamak, kebetulan ;p

i x tiru hanis nokss~~

hew hew hew

Ezzan Yusop said...

hai...selamat berkenalan...i nak kenal lah dengan gadis ayu (uwek!!) bertudung ke depan itu....saya rasa dia the next fashion icon...wowwww!! meletupzzz...bahahahah!!


kelakarlah dd, gambar dd dulu2... =))

dd dudu said...

{ezzan yusop}

yaa i know ;p dd pun rase kelakar gak gambar dd dolu2 ;p cam makcik2 pun ade hehehehe

the next fashion icon indaaa~~

lina said...

dd tudung kedepan tuh antara trend baru lor~ dulu awning tuh ke depan ape? ;p

marinahunny said...

diana, akak SUUUUUUUUKKKKAAAAA sgt bc blog diana..dian ni cute sgt..huhuhu..update bnyk2 ye, wlaupun akak x bg komen tp blog diana antara yg akak slalu nantian n3 trbaru..pndek kata akak ni dh jd peminat diana..hohohoho (gelak ala2 diana)

mun-e said...

dd~ berani nya ko publish gamba ko dlu~ waaaaa..

(tudung aku pon ke depan T__T dan tak nakkkk tunjuk muka dlu2.. oh~ nanti korg kena kejutan letrik tengok :D)

dd dudu said...

{lina}
puk, terima kaseh atas cobaan anda untuk menyedapkan hati ku~ ;n

{marinahunny}
yekee kakk~ hihi maluunyeee :">

ermm err err (sambil gentel2 tudung sendiri) err nanti sy update lg yee :">

time kasey kak marinahunny :">

{mun-e}
hehe aku dah bersiap sedia mental dan fizikal dah untuk menerima segala komen akibat publish gamba lame2 hew hew

selekeh nak mampus aku dulu oh~

redha jekk :p

surney hasniey said...

dd gemuk??
-
-
-
lama gak tak jumpa makcik dd ni, nak tengok la perubahan dia..hiks.. ;p

dd dudu said...

{surney}
hehe ko kenal aku awal2 dah gemuk dahhh :p

so xde bezanye skang hehe, naik 2 3 inci je la kot :p

ryani said...

ohh ptt le tido tghari ku terganggu dek kompang, rupanye ada org kawen kat blkg umah..kalo tau dd ada kat situ dah lama k.yani pi nyebok mkn nasik kenduri jugak..hehehehhe..umah k.yani kat blog 33 je tu...

dd dudu said...

{ryani}
kak ryani duk area ctu kee

hihi blok 33 tu flat sri langkawi 2 ke? waahh dekat bebetol ngn putra lrt hehehehehehe

hanimharis said...

ddddddddddd,
OMG!! leli bru bca post ni.. so sweeetttt!! terharu gler.. leli dh lama xapdet blog,dats y keruk2x dlm dd nyer psal asma's wedday..hehe.. at last jmpe jgak..
nway, i luv u tooo!!! :-*

dd dudu said...

{leli}
laaaaaaaaa ko baru bace keee heeeeeeeee

seb baik jumpe entry ni :D

aku memang sangat sayangkan koooo :')

mmuahhxxxx

~aL!n~ said...

dd..eh diana..sy pun budak kuantan..sy kenal awak..awk pun mst kenal sy..sy la geng fly dulu..hahahaha bangga plak..padahal...huhuhu

dd dudu said...

{alin}
ehh

jap..


ehhhh ni alin yang geng ngan dak2 kelantan tu kee ;p hee muke memang kenall laaa ;p tp betolkaan selalu lepak ngan dak2 kelantan

ke tu org lain ek hihi

tapi saya ingat laaa muke awak :D