Wednesday, July 22, 2009

saye student CBN ;) part 4


soo mane pengantin nyee??? :D


taraaa~~

(kredit to kak diella)

mase pengantin berarak masuk, aku da tersengih2 hik hik comel laaa iza dan azam, baju dorang comelll ;) lain dari yg lain hihi theme merah malam tu, n kene pulak dengan baju aku, hew hew

lepas tu aku terkezut dapat tau, shai yang bertunang siang tadi, jadik pengapit iza malam ni huwaaaa, musti penat kan shai oiiitt

mereka berdua adalah pengapit ;) shai dan mimie

keadaan sebenar di atas pelamin hihi
suke plak aku tengok pengapit ramai2 ni, cam bes siket kan berteman ;)


our friend (raja nadia sabrina, gang shackey buddies ;p) nyanyikan 2 buah lagu untuk pengantin..
lagu sheila majid - Aku cinta padamu dengan lagu shania twain - from this moment.. dua2 pun lagu feveret ku ;)

okieeeee bergambar timeeee (^o^)

owh~ dalam ramai2 ini, aku lah yang paling kurang gorgeous~ dangg! ;p

(bak kate shai, ini laah gang yg selalu melepak kat tangga sebelah bilik kemahiran hidup, kasi gegarrrrr) hehe


seee, make-up kat muka pun tarak~
ciare, nanti ajar aku make-up laa bole ;p

owhh gambar dudu bersama gang kami WB, shai (tengah) dan shee (kanan)
lagi sorang adalah iza si pengantin yg tgh busy ;) hew hew


atas lantai pun bole ;p
u go girls shackey buddies!

name die shima.. shima adalah pet sister ku walaupun kami seusia ;p
(biasela kan girls skool, main petsis2 ni hew hew)
sekarang shima sangat vogue, ku panggil nya muke eksotik
eh, tapi dari dulu die memang vogue pun, kool!


dudu, shai, shima, zarith n shee

bergambar dengan pengantin yukk

fireee!! dari pancaran cahaya mataku
oh~
inilah cbn girls, atau lebih di kenali dengan nama gang kami, shackey buddies~ azam, welkam to the club ;p
miss u all :)

lepas tu , aku pun balik..

tapi dalam fesbuk shai, aku tengok byk lagi dorang tangkap gambar lepas aku n shee balik hee heee termasuklaa gambar nak rebut bunga ni ;p

ha ha ha ;D

tamat..

oh ps ku --> iza, kamu sangat comel malam itu heheehe perkahwinan yg comel laa bagi aku ;) congrats sebab dah bertemu putera raja hatimu, azam :) semoga korang bahagia hingga ke anak cucu :)

congrats tu shai jugak, sebab dah di lamar putera dari melaka ;p x sabar tunggu korang kawen pulak :) n kite sangat hepi sebab shai dah jumpe putera kite, si kuku ;p at last korang jumpe jugak :) i'm hepi :)

thanx to all :)

tamat lagi... ;p

11 comments:

ReD said...

dh tamat!!!!!!! yeay!!!!!!! erm.. next part...dd la plak kn????hihi

faizah said...

dd.. ko adalah gojes secara semulajadi la,,

dd dudu said...

{ReD}
yeayy jugak hahahaha

oh linda pun nampak kan mase rebut bunga tu dd x de pun, itu maksudnyee turn dd lambat lagiiii ;p

yg dapat bunge tu nama die shasha, so petanda laa tu ;)

hehehe

{faizah}
owh kak long~~~~

;p

ciare (^_^)v said...

betul tu kaklong..dd dah cukup gojes dah naturally..kang pengsan kwn2 ko kalo ko lebih gojes bila makeup...the vassss..tak sabar nak tgk dd kawen..tetibe =P


errr aku ajo ko makeup?? bleh sajeee...i likeee =D

dd dudu said...

{ciare}

owhh ciaree~~
;p

mane ade gojes ;p
owh owhh~~ (berlari ke hujung tingkap sob sob)


erm nak belajar base make-up jek ;p
skg aku reti pakai bedak(itupun bercapuk) ngn pakai lipice/lipstik jek, itupun beberape minit dah hilang color die, sob sob

hehe nanti ajar eh ;)

JIVEBUMZ said...

cantiknye pegantin tuuuuu

dd dudu said...

{jivebums}
cantekkk hehe

mun-e said...

baju merah shai pakai tu lebih kurg ngan baju aku tahun lepas la. hihi.

but of cosss~ die pakai ade shape okeyyy hukhuk

lina said...

shai sgt cantik sepanjang hari. ade seri tunang kot =)

dd dudu said...

{mun-e}
hehe ko leh ar jadik pengapit iza mlm tu :p

{lina}
kannnn ;)

nekopachi said...

aww shucks *tiba tiba malu* hihihi

linaaaa! so sowiee tak sempat pass barang. nanti i bakal jumpe dai, i pass kat dia coz dia kata takyah pos hehehehehhe