Wednesday, July 22, 2009

saye student CBN ;)

Assalammualaikum semuaa :)

majlis pertunangan dan perkahwinan kawan2 baik ku mase sekolah menengah CBN iaitu shai dan iza pada sabtu lepas membuatkan aku teringat balik memori2 lama ;) haihhhh~~~

mase kat sekolah dulu, gang aku ade 4 orang.. aku, shee, shai, iza.. nama gang kitorang WB ;p (u know laa girls skools kan ;p)

pastu ade lagi satu gang, nama gang diorang Shackey gals.. kadang2 nak buat sesuatu aktiviti, kitorang gabung 2 gang ni jadik "Shackey Buddies" ;p gabungan ini mampu untuk menggegarkan kantin sekolah ;p hew hew, dan shackey buddies masih kekal sampai sekarang hik

banyak sangat memori dengan diorang kat CBN dulu.. tapi memori yang terlekat kat kepala aku lately ni ialah memori pagi2, ayah hantar aku ke rumah shee kat kampung baru.. lepas tu kitorang 4 orang (aku, shai, shee dan iza) study group same2 kat umah shee... owhh study grup laa sangat ;P last2 kantoi ngan mak shee kitorang duk bergosippp jeee dan layan lagu2 dari kaset shee, the moffats dengan britney spears hahahaha

ahh sungguh rindu zaman itu^^

zaman pergi tuition kasturi same2... menari untuk SUKOM same2.. berlakon atas pentas same2..

haihh~

banyaklaa kalau nak tulis ape memori2 itu, hik.. terlalu banyak :) 3 tahun aku dengan diorang kan.. tapi form 4, kitorang terpisah kelas.. nak nanges aku waktu tu... aku dapat kelas yang gitu2 huk huk.. bile waktu rehat/kelas agama je... cepat2 aku keluar kelas lari ke diorang... time tu aku rase cam zaman gelap aku jek, dipisahkan dengan gang huk huk...

lepas tuu, dapat offer masuk mrsm.. haishh aku pindah sekolah pulak... berhari2 aku menangis dalam bilek.. dengar kaset kuat2 lagu BSB "show me the meaning of being lonely".. dengan lagu mariah carey... "Thank god i found you".. puas ayah ketuk pintu panggil makan laa apelaa, aku x keluar sebab mata dah macam kene penumbuk..

dan saat itulaahh....... aku tinggalkan mereka..

owh sungguh sedih entry ini..

bersambung....

3 comments:

nekopachi said...

Kelas gitu gitu? Hesh tu kelas for smarties kay! Bijak pandai~

Daiiiii! Nak nangis bace ni! U never left us! At least I don't feel like that....

(Unless U did and I tak sedar hesh kamu!*piat piat telinga dai)

Dai, whatever you feel (nak ke tanak I don't care), you'll always be my bestfriend forever.

noname said...

lari kelas agama?? ahaa~ :n

dd dudu said...

{nekopachi}

urgh kelas gitu2 jugak! dai x bahagia di situ okayy, sob sob sob

adoiiii~~ pagi2 dah kene piat telinga ;p

no laah, i mean "tinggalkan" secare fizikal, bukan secare rohaniah ;p cewahhh

shai, kite pun anggap shai besfren kite selame2nye, huk huk x caye tanye kuku... how much i luv u.. wuwuwuwu

{noname}
hehe dulu kitorang kalau kelas agama, kene gabung kelas... dak moral ngn dak moral, budak agama ngan budak agama kelas lagi satu, time tu laaah bole jumpe diorang hehehe