Tuesday, July 14, 2009

bye bye nini


nama thumb ni Nini..
Nini
banyak berjasa pada tuan nye.. tapi apakan daya, jangka hayatnye x lama.. kelmarin Nini dah disahkan broken..

xtaulaa, mungkin sebab selalu cucuk kat usb mp3 dalam kereta.. tarik cucuk tarik cucuk, kadang2 lupe nak tarik dulu sebelum tutup enjin kereta, huhuuuuuuu sian Nini~~


walau bagaimanapun, Nini x kan di buang.. tetap di simpan dalam kotak hikmah kat rumah hehe.. Nini dah ade pengganti.. saya kasi nama "Puteri Peach".. tp bukan color peach pun, color merah purple.. tapi saya tidak akan upload gambar die kat sini untuk menjaga hati Nini ;p

panggg~~~

terima kasih nini ;P



11 comments:

Apple Cute said...

bye bye kat nini gak...selalu gune nini..tq to nini yang banyak mentransfer data di opis nie...hukhuk tibe2 nini da p/s semalam da guna si puteri peach da:p

ReD said...

mana nya si puteri peach??? x saba nk tgk kaler ReD..hihi

dd dudu said...

{Apple Cute}
uh uh banyak gak jasa nini ni kat opis kannn sob sob sob

ha ahh ko kann dah gune puteri peach semalam, tapi x se best nini kan kan kan

hok hok

pangg~~ oleh sesiapa yg tersenget2 mulutnye bace entry aku ni ;p

dd dudu said...

{Red}
red sajeee linda ini ;n

hoh ekceli bukan red sangat, tapi maroon color ;) tungguu kemunculannye di hadapan linda ;p muahaha

eh linda, puteri peach same ngn thumb ezan laa hoho

noname said...

apakah?

lina said...

nak tgk puteri peach ;p

rosealley said...

terima kasih jugak nini, heheee

surney hasniey said...

Dd...nama nini tu aku guna untuk watak aku dalam novel aku bertajuk 'Nini
Cokelat Celup Susu'...huuu... ;p

dd dudu said...

{noname}
begitulah hoho

{lina}
x bole papar kat cni, nak jaga hati nini ;P

pang~

{rosealley}
hahahaha ros ni :'D

{surney hasni}
nak bace ;P

Ezzan Yusop said...

puteri peach sama dgn ezan pnye? hello kakak...tu maroon ke?

xmo cek mata anda kah? hehehe...
rasa tu macam pink pink purple sket. xde langsung maroon ok. hohoho!



x abis2 tiru i tau...xkuasa noks! hehehe...

dd dudu said...

{ezzan}

puk, dd dah strike perkataan red kat depan tu laaa awal2 hoho tp perkataan "maroon" dalam comment x reti cane nak strike ;p

huhu dd kan jarang bersama puteri peach sebab tu xpasan die color ape uwaa waaa

tiru indaa~~ oh ezan kuu~~~~ i'll follow youuu~~~~~~~~~