Thursday, May 20, 2010

dah jumpa photolog yang membuatku tertawan



kebanyakan link yang aku letak kat
jirandudu, aku cume pandang2 je. macam "oh cantek.." "oh okay".. hihi


tapi sekali bila tengok Daniel Zain Photography yang di emel oleh ezan tadi, aku rasa nak pengsan. dan bangun, pengsan balik semula.

inilah yang aku nakkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


omg!!!

cantik.. natural... penuh dengan emosi.. tidak berpura-pura.. tiada edit mengarut2... sungguh tak puas melihat berkali-kali.. oh tersangatlah indah.. tak tergambar dengan kata-kata dah sekarang..


terus sms kuku. kuku kata nanti dia tanyekan quotation. tapi aku agak mesti agak mahal, sebab beliau ni dah tahap International Photographer. oh ya, anak anwar Ibrahim punye wedding, dia lah photgraphernye, ada gambar2 dalam blog itu.


takpe, aku bersedia je nak dengar mahal. kalau tak mampu, xpe, kite jadikan fotografi dia sebagai penanda aras untuk mencari photographer yang lain. hihi tapi macam susah jek nak cari yang betul2 berkualiti dan natural macam gambar2 yang ditangkap oleh Daniel Zain tapi versi affordable. huhu


takpe, kite tunggu dulu quoatation dari dia ok ;) jangan buat apa2 assumption dulu ya ;)




18 comments:

Ogy said...

superb lah didi gambar2nya..!! eh silap dudu...tersyasyul2....

dd dudu said...

{kak ogy}
superb kan!!

sangatlaahh`~~~~~


eh eh didi tu sy jugak lah hihi. cume buang huruf 'i' jadik dd udah cukup. haha

viruspadu said...

memang lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cepat tanya2 nak gak tahu camne quo dia hhehe

Ezzan Yusop said...

ezzan pun nak diaaaa....
ok. nak dia amik gmbr utk majlis ezan bukan nak dia. eh paham tak ni. hahahah.

ucap terima kasih kat i x noks? hehe. ezan sbenarnye dh lama tgk website die tp tibe2 hari ni baru nk bg link kat dd. hehehe.

dd dudu said...

{ezzan}

terima kasih ezzan ;n mmuah mmuah

;n

haha ;p

xbole xbole tersalah ckp, die dah kawen, heeheeeeee ;p

surney hasniey said...

aah...
gambar2 dia mmg cantik...salah satu photographer yang aku suka.
aku pernah tgk gambar wedding anak anwar ibrahim yang dia amik, sangat cantik...terus rasa jatuh cinta kat hasil kerja dia.. ;p~

sebab tu aku rasa nak beli DSLR, so boleh amik gambar2 yang cantik...(^,^)

DSLR yang lagi mahal, lagi la cantik...huk2...

Seri Mas Nurwani said...

dd, daniel zain memang cantik. harga dia mahal skit tp memang berbaloi2:p penah terpk nk amik dia.tp budget berlari2.haha best nya kalau dd amik dia.

dd dudu said...

{surney}
seni nanti dah ada DSLR, tgkap gamba cantek2 cam danielzain ok?

hehehehehhe

{kak vp}
xtanye lg, takut untuk dgr jawapannye, hehehehe


{seri}
seri ingat x harga dia bape? pls pls pls bagitau dd~~~~~

AnneWeeza said...

heee....nnt da dpt quotation jgn lupe bgtau..heee... ;)

tp dd 'jln' dulu...n ikot blkg ;p

dd dudu said...

{anne}
huk2

lg byk tgk gamba lg takut nak tau harga.

uwaa

dd dudu said...

{ciare}
haha ezzan tu memang akan muncul di mana2 sahaja bile ade org ambil gambar ;p

lariiiii~~~~~~~~~

ciare, wat masa ni aku sangat adore mekap by http://makeupbysuederina.blogspot.com/



ok, skg aku nak terjah blog link yg ko bagi ni.. zaaasss~!!

Ezzan Yusop said...

mmg lah ezan perlu ada dlm gmbr dri kamera org lain. sbb dlm kamera sendiri xde gmbr i noks. hyehye!

dd dudu said...

{ezzan cheras}
okay accepted

hahahaha

Seri Mas Nurwani said...

dd, yg exact tu terlupa lah. cr email die x jumpa plak. tp dlm 2k lebih.

dd dudu said...

{seri}
oohhhhhhhhhhhh

thanx seriii, info itu sgt membantu hihihiiiii

tp gulp jugaklah tertelan air liur hehe

Seri Mas Nurwani said...

dd, seri dh jumpa balik email daniel zain tu.

(tp mesti dd dh dpt quotation dr d.zain kn. sbb cam dh lama sgt.hehe)

btw if dd nk seri leh emailkn a few photographer yg seri rasa best.

dd dudu said...

okehhhhhh dah comment at ur blog :D

Anonymous said...

seri:can u email me..quotation harga daniel zain..hehe..email me at crazyscience1987@gmail.com