Monday, May 31, 2010

muka dah tua saya macam ni?? ahuk ahuk



papehal tengok gambar kucing gemuk ni dulu

motip letak gambar si kucing ni? sajee. xnak kasi gambar tua aku keluar dekat gadget recently update korang. x seprais karang.


ramai dah kot tau pasal ni, aku biasalah kadang2 ketinggalan bab2 teknologi ni. hehe. try nak tgk muka tua dekat ---> sini



dan.. hasilnyeee....

tak comel... wuwuwu.. motip aku nak comel2 bila tua karang? owh~~~ tapi ayahku makin tua makin comel tauuu... rasa nak tarik2 jekk janggut putih ayah.. comel sangattt especially bila dalam keadaan ayah takde gigi sebab cabut gigi palsu dia...ki ki ki comel sangat.. (gelak2 di sebalik langsir)



huk.. nah laa hasilnyaa..

..

..























huk huk camni ke? macam dah hilang rupe i~~mulut i kenapakah begitu~~~

kuku~~ nak kat kite lagi takkk~~~~~~~ ;p



ahhhh tak kire!! aku nak jugak tag orang lain.

mangsa-mangsanyaa adalahhhh...

1) muni. ko jangan larik
2) ezzan. jangan ambil masa yang lama ye untuk pilih gambar most gojes. kui kui kui
3) rossa. haa jangan buat2 tak baca entry ni
4) ciare. buatlah ciare demi aku, aku taknak tua sorang-sorang
5) lisa. uolssssssss, buat tauuuu, dah buat jangan edit. hak hak hak.
6) linda. buat tau. kalau tak, aku xnak duet nyanyi lagu "Hak milik kekal" dengan ko. hak hak
7) hasni. jangan buat2 ada meeting ye. sila buat, haha
8) shai. sambil2 study account tu sila buat. kui kui
9) kawan-kawan floor 2 oas ku. seri dan zida. nak suruh kak suri, tapi x sampai hati lak sebab jarang nampak kak suri letak muka sendiri dalam blog. kak suri kalau sampai hati buatlah ;p tih2
10)
yuyuuuuuuuuuu dan awaaaaaaaaaaaa
11) hani!! sila update blog pasal tag ni sekarang. keh keh
12) kakak-kakak buat ye. kak VP, kak ogy, kak marina, kak nunu. hik hik
13) kakak-kakak ukm. kak rihan dan kak zai. hahaha menyesal x bace entry ni?
14) kak jibam. akak nak kawen dah kan? so akak kene tau muke akak 20 tahun lagi ;p hehe jgn maraa~~ larii~
15) kawan-kawan blog iaitu atiqah adnan, zack dan mimie azimask. jangan mara haaaa ;p
16)kak alya nurkasih. akak di tag ;p
16) semua yang dah terkantoi baca ni sila buat *gelak kejam.


tagnye adalah nak tengok gambar muka tua korang. tajuk letak laa apa2. memang tag suke hati je ni. jangan lupa linknye adalah http://www.in20years.com/.
LETAK GAMBAR TERSEBUT DI BLOG KORANG TAUUUU :D

tolonglaa~~~ saya tak nak tua sorang-sorang ~(^,^)~ kiu kiu kiu~


okieeee byeeee (^^,)/ saya cuti hari ni, sebab tu dengki orang keh keh.


note : nak pergi try upload gambar kuku pulak. curik2 hehe

2 minit kemudian..
update : dah tengok muke kuku. tih tih tih gelak tutup2 ;))





21 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

kucin yang montok itu amat cumel...

ReD said...

kuikuikui..babe.. tag pasal skola rendah pun x buat lagi..kena lagi ni..hehe..xpe2..kumpul2 dulu. wahaha ;p

rosealley said...

aku da waaat, tapi aku xnak terima kenyataan, so aku xletak kat blog kot, muahaha

lina said...

Dd's kak ina dah buat interesting gak..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

oi oihh.. mana aci.. tadi tak kena tag pong ... :P

Atiqah Adnan said...

heheh abeslaaa...
ok laa qah buat sekarang!!

nurul azida ahmad said...

nak kene tgk cntk ke tak kalau tak cntk xmo letak kt blog. hahahaha

Seri Mas Nurwani said...

uhuk uhukk. dah buat. rasa cam nk pitam. haha

Apple Cute said...

dddddddddddddddd....nak buat la nak tgok cute lagi ke x...hehehe ;)

dd dudu said...

{mimie}
haha kucing yg die nampak ;p

{red}
aip aipp yg muka tua ni kene jawab skg ;p

{rosealley}
hoh mana aciiiiiiiiiiiiiiiiii

ni nak buat sepanduk ni

"ROSSA TAK ADIL"
letak laaaaa weiii~~~ artis kelantan dah tua musti tetap anggun punye laahhh

{kaklina}
yekeeeeee, syg akak lah! ;p

{mimie}
ahahaaaaaaa kan dah kate 'tiba-tiba' ;p

{atiqah}
buat tauuuuuu (^_^)

{zida}
alaaa manaa aciii, kene letak jgak sbb nama dia tag ('o')


{seri}
ahaaa nak pitam keeee. faliq cepatt depakan tanganmuu ;p

dah buat ek, nak tengokkk

{apple}
apple musti laa kiut walaupun dah x bole nak di makan lagi ;p

kiu kiu kiu~

JIVEBUMZ said...

wait darling jap g akak buat..zasssssssssstttttttt

nak carik gambar yg paling cun nih! :)

dd dudu said...

{kak jivebums}
wokehhhhh!!!!!! :O

marinahunny said...

amboii..main tag2 jd tua plak..hehehe cute la dd

pestisid said...

keji sangat tau syarat dh buat jangan edit..wuwuwuw..wajib ke nih?

dd dudu said...

{marinahunny}
heheheee dah tgk dah akak nye ;)

{pestisid}
mesti buat! ;o

mun-e said...

nape mulut aku ketat???? tidakkkkkkk!!!

Tukang cerita said...

kijam ini budak...
nanti2 akak buat ek...
tk sempat lagi...
:)

Neko said...

dai, ade iras ur mom...

dd dudu said...

{muni}
dah tengok daaa, tih tih tih

{kak nunu}
sekali sekala kijam apa salahnye kak ;p hihi

{neko}
really??

surney hasniey said...

ada iras mak ko la... ;p~

aku tak nak buat la, sebab aku takleh terima hakikat muka aku masa aku tua nanti lagi cun dari masa skang...huhu

dd dudu said...

{seni}
iras ke ek, hihihi

eleehhhhhh, buatlaa seniii buatlaa~~

keh keh

-si jahat-