Wednesday, May 5, 2010

nak dekat 30,000 dah



macam dah dekat, hihihi




kalau berjaya capture 30,000, silalah emel saya di greenrose_dd@yahoo.com beserta dengan gambar itu ye ^_^
lepas itu, nantikanlah hadiah saya yang dibeli dari Bandung Indonesia, waaaahh~ tiba-tiba terberitahu pula ;p



erm erm semalam online hits blog ni menjangkau 10 orang per time *jarang berlaku untuk blog kecil macam aku ni. siapa laa antara yang rajin tu ye. mesti megat pemenang musim lepas ni. wahhh tibe-tibe tuduh megat kan. ahak hak hak.

kui kui kui, xpe xpe.. gud luck ye korang =)

10 comments:

~ ReD ~ said...

good luck semua.hahahaahh

dd dudu said...

{red}
hik hik gud luck gud luck

Tukang cerita said...

akak dapat 30 001...
sedey....
:((((

hadiah saguhati tkde ke dudu....
uwaaaaa.......

Idzuan Rosli said...

Hehehe...

Tukang cerita said...

eh, knp akak klik byk kali pun, statik no ni gak....
emmmmmmm.......

Apple Cute said...

aik kite pun 30001 and 30002...hohohoh mcm mane boley same?

idzuan rosli dapat ek?hohohoho tahniah (*_*)

Ezzan Yusop said...

idzuan ke menang? serius?
hehehe.

dd dudu said...

hehehehe lihat lah entry baru saya ;)

Anonymous said...

hahahaha...

tersedak ok asik ade je name megat kat blog dd nih..huhu

tp xdapat jd pemenang sbb kat ofis ni xkuar counter org yg access blog dd. so xbule la megat nak klik banyak2 kali sampi 30k..hohoho

dd dudu said...

{tau megat}
alaa xpahamm, xpe nanti tanye ezan laaa suh terangkan, ahak