Tuesday, May 25, 2010

tentang senarai photographer


baru je tambah gadget baru kat tepi sidebar ni.. tajuk die "SENARAI PHOTOGRAPHER UNTUK DILIHAT"... hihihi nampak tak? bawah "WEDDING THOUGHTS" tu...

itu adalah senarai yang terpilih... 3 yang atas selepas DanielZain tu diberi oleh
seri.. makasih sangat seri..

lagi dua pula di beri oleh lisa pestisid... makasih uolssss...

terpukau aku tengok link diorang bagi ni .. yelah aku ni asyik dukk dengan Daniel Zain je... rupe2nyee banyak lagi yang berbakat... teruk tauu aku niii....


photographer kedua kesukaanku adalah madebyepik.. sangat cantik!!!!!!!!!!! tapi madebyepik ni adalah official photographer seri.. takpe ke seri kalau dd pun ambil yang sama? hahaha

kuku~~~ tengok2 lah ehhh senarai2 itu... nanti awak tanyakanlah quotation ehh... motip cakap dalam blog? saje taknak kaco kuku yg tengah odw ke kedah hehe.... tapi dudu suka madebyepik selepas DanielZain tau.. huk2 ;p


dalam banyak2 persiapan yang aku tak start apa2 pun lagi untuk untuk majlisku nanti, yang part photographer ni yang aku paling kecoh2 dan start dulu dan sangat titik beratkan, haha... pahal tahh... padahal busana ke doorgift ke bunga telur keee tak start2 lagi ;p hrmmm mungkin sebab gambar yang dihasilkan nanti tu akan dilihat sampai ke tua oleh cucu cicit keturunanku, jadinya saya sangat mementingkan gambar perkahwinan!! hik hik..



7 comments:

Seri Mas Nurwani said...

oh happy dd pun suka:D ngee~

sila la berjumpa dgn madeByEpik. seri xkisah pun. happy lg ada:p sharing is caring kn. hehe

ZARA said...

saya pon menitik beratkan soal OP. tapi OP is second on my list, first is OV. so OV and OP... sangat penting!!!

dd dudu said...

{seri}
aaaaa ~(^,^)~

{zara}
OP tu dapat tangkap.. tp OV tu apa ekk ;p huk2

rosealley said...

eh, betul!aku cari fotografer dulu ape2 pun, memang awal gile aku cari, lagipun kalo lambat2 yg okie, sume da kene book, huuu

nurul azida ahmad said...

ye. zida pun berpendapat sedemikian. OP yang penting! :)

dd dudu said...

{rosealley}
haaaaa'aaa kannnn!

{zida}
yehh OP first!

cikmima said...

heeee mmg gmbr tue sgt sgt pentig sebab tengok selama-lamanya..pilih yang terbaik k.... :)