Tuesday, January 13, 2009

aku dan kehidupan baru ku... part 2

sekarang kannn aku tak hari2 balik umah.. mesti selang sehari tidur di opis.. ye diulangi, TIDUR DI OPIS ye pembaca2 sekalian muahahaha.. banyak butut keje yang dateline nye dah dekat. dari aku ulang alik gombak-putrajaya, aku xkesah pun tidur kat opis sebenanye ;) tp sebenanye2 kadang2 kesah gak ;p entahlaa mane2 laaa hew hew.. tapi walau camanapun, kerje waktu malam xde beza sangat ngan waktu siang.. kadang2 lagi meriah tawww hok hok hok makan2 laaa, order mcD laa macam2.. hihi malam2 memang meriah, cam pasar malam (heh pasar malam tu tipu =p )

yang lepak malam pun bukanlaa aku sorang, ramai2 okieee ;) girsl laa yg selalu tido, yg laki2 selalu balik lewat jek tp x tido hihihihi

opis dah jadik macam rumah pertama lak, rumah sendirik jadik umah kedua kuh kuh kuh :'p

bile dah malam2 tu macam2 laa ragam dorang2 ni, korang x ngantuk ke weeiiiiiiiiiiiiii~~

the 'sengal'estt =P

awa selamberr pakai jersi, kool kan! ;D

hee dayah ngan ezzan x penat ke wat keje jek? ;p

aku? aku di mana?
yeahh aku di sini

time ni semangat laaa kul 10 lagi poyo2 tangkap gamba sendiri konon2 chaiyukk ;p
tapiii~~~~ aku rase perangai aku dari sekolah, matrik, upm sampai skang xberubah2 pun hik hik selalu poyo2 kate semangat nak stay up tapi last2 aku akan jadik mangsa yang terawal dah terpengsan huwa huwa huwa konon2 nak tidur 5 minit, setengah jam, kejutkan kite ekk,, xde maknenyeeeeee~~~ org kejut2 aku pun aku rase cam lalat2 jek yang lalu muahahhahhaha tapi ade gak sekali aku stay up giler2 cam malam tadi, tidur pukul 530.. tapi selalunyee aku memang disqualified terus laaa kui kui kui dd~ dd~

ragam2 bile masing2 dah tension wat keje pun ade, macam2 laa dorang ni hew hew hew

satu...
dua...
hak hak hakk..
jangan x tau... main teke2 lagu pun ade tauuu ;p cikgu ezzan jadik host nye hik hik ni bile dah masing2 dah nak termuntah giler dah tengok koding tu ho ho

eh time ni aida bukan wat koding tau =n
die tengah makan roti canai, jangan tertipu =n

bile cakap pasal stay up di opis ni sebenanye yang paling menggelikan hati aku ade lahh bile aku terbangun tidur dan tengok gaya pelik2 dan lokasi pelik2 dorang bile tidur :'D kah kah kah cam mangsa pembunuhan pun ade kadang2, tetibe ade kaki terjulur keluar dari meja muahahahahahah lucu okayyyyy

okiee cukup cukup gelak... bersambung pada nex entry hik

jumpe lagi (^^)/

gamba selit2 sebelum lompat ke next entry ;p
cejukkk cejukkk~~~~~ poyo, pangg!!

12 comments:

rosealley said...

macam best je environment opis ko, huk huk, jeles;p

ciarexoxo (^_^)v said...

duduuuuu...MCD WAJIB DIBOIKOTT OKAYYYYY...hahahahhaha :'D aku rs cam nk melantak mekdi laah :p

dd dudu said...

{rosealley}
erm bes gak hehehehe
cume makanan sgt mahal huk huk
ros mai laa keje cni hihihi
pastu kite same2 wat tesis ;p

{ciarexoxo}
hehe ciaree, lepas kes tu dah xmakan mcD dah aku hok hok hok

Ogy said...

seronoknyaa kerja mcm dd nih..eheh

Faizah_Haris said...

bes nyerrr....musti meriah kan kan kan

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

kentalnye cik dd kiter ni yup...
sanggUp bermalam... if i were u..(erm.. tak sanggup babe!)
btw selamat menyudahkan kerja ye...
take care dd..

UMMU A'THIAH SHAARI said...

hahahahah...mmg best pn opis ktorg...siap leh stay kt opis pkai bju klawar...hahahah :P

dd dudu said...

{Ogy}
heheeh seronok2
tapi kadang2 merungut gak ;p
hew hew hew

{Faizah_Haris}
meriah di waktu malam ;p

{atiQahadnAn}
huhuhu terpaksalaa, kene kentall (T_T)
time kasehh atiqah
take care :)

{ummu}
haa korang2 ummu ni laa kepala biseng nye muahahaha
die kene buat keje kat floor2 hari ni, jadik sunyi sepi lak floor ni, hm~

pandangdenganmatahati said...

kadang2 lagi meriah tawww hok hok hok makan2 laaa, order mcD laa macam2

xtakut geselan keeeee? larikkkkkkkkk :D

UMMU A'THIAH SHAARI said...

waaaa...kte kepale bising??mane ade la...pusing ade la...ngadap ORM jer, sure pusing...huhuhuhu

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
hekkkkk xpeeeeeee herbalife ade ;P

{ummu athiah}
umu kepale biseng dan kepale biseng ;P

Anonymous said...

kalu dh masing2 mmg gile...gile la jugak..hihi

p/s: + ngan bos pn skepale..amik kau!

~ ReD ~