Wednesday, January 7, 2009

korang tau kan anum dah kawen?

hik hik tajuk di atas tu menunjukkan bahawa entry ni dah tersangat laaa basii ;p anum dah kawen 'tahun lepas' hokayyy tapi si aku ni baru nak update kat blog skang hik
bizi ya ampunnn~~

erm ape kate korang bace kesah anum kawen ni kat blog rossa jek? ;p same jek cite aku ngan die hihihi meh g bace mehhh kat sini

kat sini aku cume nak tepek gamba2 sendiri cket jek, nanti senang anak cucu nak tengok2 bile aku dah tua kang hik hik hik taruk caption cket2 sudaaa yee cuuu~~ ;p

okie gambar pertame ni gamba mase makan2 kat hentian seremban

dudu pegi kawen anum di muar, melaka bersama2 lulu (wajah beliau ade dlm gamba ni), ruru (rossa), kuku dan tutu (tunang kepada ruru)..

tp kitorang konvoi gak bersama mumu dan bubu (bunga dahlia) muahahhaha

p/s --> bertambah fening laaa kak ryani bace blog aku nanti hik hik hik

tauuu taaakk di sebabkan terlalu bizi ngan keje, ini laa fez time aku g kenduri kawen x men'jangok' (T_T) pakai baju keje sudaaaaa uhuk uhuk itupun naseb baik ade bekalan baju kurung dlm bonet keta taw... sbb malam sebelum pegi kenduri anum tu aku kene stay di opis pula, pu~~

kalau x selalunye sebulan atau lebih sebelum nak g kenduri kawen kawan aku, musti aku dah pening dah nak pakai baju ape tudung ape henbeg ape kasut ape, kadang2 beli baru terus.. yelaa kawan kite kawen kann, kawen tu kan 'seswatu yg penting dan besar' hew hew hew

ja.. hana... korang caye x aku dah berubah x melihat almari sebelum g kenduri kawen anum sebab aku bizi bekerja? huk huk musti korang x caye kan, pu~

eh eh melalut panjang lak.. kate nak taruk gamba jek, mintak maap ye cu, nenek terlebey cakap sudaa~~ ;)

okiee bawah ni adelah gambar di umah anum, di muar.. tengah berangan bersama hantaran ~(^,^)~

haihhh bilee laaa nek dudu dapat berkawen ni^^ panggggggggg sedas oleh sehelai murni ;p

nak tinguk x gamba pengantin? pengantin sgt cantek tau hari tu.. ini die taraaaaa~~

anum.. aku suke laaa kaler baju ko^^ pink yg sgt2 cantek puk puk

hermm dorang ni kawen agak ikut tradisi laa, sy sukaaaa^^ part yg paling bes bile pengantin main baling2 syiling, wahh sangat teruja saya menyambut syiling2 iteww, hilang sifat umur 20an aku ;p hik hik nak lagi nak lagi \(^o^)/

yang paling paling bes adalah tang makanan, dorang pakai meja bulat dan letak banyak2 makanan atas meja tuu waaaahh suke sukeeeeee banyak makanan sukeeeeee ~( ^o^ )~

dann akhir sekali, nak letak gambar ramai2 dak upm yang datang mase anum kawen :)

girls~

boys~ haha x redy lagii, apis wat ape tu =P

okieeee byeeee (' ',)/

7 comments:

Ogy said...

dd muorr kt mana?
akak pun org muorr juga...tp bukan betul2 kt bandar muorr le..hehe

pandangdenganmatahati said...

uh ade bau makanan basi lah :p
wei dd pdn la aku pelik baju ko biase2 jek aritu.
tudung pun kemut2.
wahaha. tetiba kutuk. hehe. memain jek :p

kui..
cian die bz eh smp xsempat pilih2 baju dlm almari.. hehehe
tingat time kawen ja, siap ade baju reserve hokeyyyyy

wahahah

lari lariiiiiiii
:D

hikhikhik

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

dd pun cantik baju purple huhu
baling syiling lor... ada syiliing lebih.. nak beli aiskrim looo.. leh laa.. leh laa... huhu...
dd kita pun nk tawen gaks... nty kita bitau k.. :P

dd dudu said...

{Ogy}
kite hari tu g muar kat kampung tengah ke ape ek, muni ingat x name taman umah anum?

{pandangdenganmatahati}
tudung kemut2 keee hahahha punyeelaa huduh aku hari tu kannn hik kuku pun cam relaa jek tgk muke aku, uh seb baik aku sempat mandi tawww ;p

yg baju reserve tu puk puk puk :0 malu i~~

nak aku upload gamba ko ngn seseorang di zoo melaka x? =P

{atiqahadnan}
cantek kahh? =P
hew hew hew
nanti tqah kawen, tqah wat laa baling2 syiling tu hik hik
nanti gtau ehhhh nak kawennn ;)

pandangdenganmatahati said...

xnaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk :O
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'O !!!

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
wakakaakakka!!!!!! :D

anumzzzz said...

dd...aku muo kat taman sri terap... lebih dikenali area2 sg abong....hehe...

aku bangga mempunyai kawan seperti ko...huhuhu...letak gambo aku byk2 lagik...aku suke suke....hehhe...