Monday, January 5, 2009

kene tag yg same tp dr org yg berbeza, pu~

tag basi hehehehe, setelah sekian lame baru nak jawab =P

mereka yg tag sy adalah kak ryani, kak illa, leli dan tahh x ingat, cam ade.. sape yukk.. kamu, cepat mengaku tuk ingatkan sy, sy short term memory teruk cket hok hok

erm tp tag dorang cam lain2, tp yg same maksud.. males nak jawab satu2, so sy langgar rules je laa eh, sy amik isi penting kandungan tag tu je laa ek,
kandungan terpentingnyee adelah suh tepek gamba yg paling di sukai@ bermakna.. baiklah baiklah sy jawab tag tersebut, pu~


ehem ehem gamba yg paling bermakna buat sy mestilahh gamba pemberian org lain^^ maksudnyee yg direka dan di hadiahkan pada sy hihihi calon2 gamba yg paling bermakna dan paling2 di ingati adalahhhhhh

gambar wallpaper pemberian kuku.. tepek cket2 cukup laa ek ;p yg lain simpan dulu hehe

yeh, jujur giler gamba ni, aku dengan seluar sukan pulak tu, zaman dolu2 =P

muke depan dudu dan bahagian belakang kuku^^ ni pun muke zaman dolu2 =P

kite ckp kite suke gilerrr cite sassy girl chun hyang, tp kuku wat seprais ngn wpaper cite my sassy girl, wpun salah tp sgt dihargai tauuu^^

dannn jugaaa..

muke dudu n frenz sume suci lagii, zaman budak2 ;p time kasey kuku^^

p/s -> uh mintak2 laa kuku x bace entry ni, segan laaa pulakkk.. jgn maraa kukuuu kite main publish wallpaper2 peribadi ni^^

ehem ehem ade lagi.. gamba yg paling sy sayang... gambar tersebut adelah

jengg jengg jenggg..

gamba yg di hadiahkan oleh lisa pestisid!!

terkezut x terkezut x lisa, sy simpan lg wpaper ko bagi hahahaha


walaupun wallpaper ini agak kijam, tp ku tetap hargainyee tauu lisa (T_T)
kuh kuh kuh

yahooo siap jawab tag, wpun cam agak melanggar rules :p okiee nexttt~~~ ;p

p/s --> errr sy xmau tag siape2 sbb tag ni cam dah sgt basi hehehe

10 comments:

pandangdenganmatahati said...

wakakaka muka melihat muka suci dd d pagi hari = kelakar!! :'D

eh aku masih ingt tshirt keri itewwwww.. beliau sering memakai nya sms d upm smp sudah jadi kusam (saje reka ceta :p)

hihi

oh auch auch gamba paling d bwh. how dare y lisa kuri2!

pandangdenganmatahati said...

"kite ckp kite suke gilerrr cite sassy girl chun hyang, tp kuku wat seprais ngn wpaper cite my sassy girl, wpun salah tp sgt dihargai tauuu^^"

hahahaha salah ke?????????????
hahahahahahahaha :'D
gelakkan keri gelakkan keri :'D

pestisid said...

emm korg suke ngumpat ek?tak tau pun.hahhaha.

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
cessss cesss muniiiiiiii nakk aku tepek gamba manja ko ngn seseorang kat zoo melaka tu x hihihi tu pun gamba yg paling aku syg gak heeee heee heeeee

hehe huishh jgn gelak kat keri, hehehe run time error jek tu hak hak kuar java laa plak ;p

{pestisid}
ntahhh kitorang suke ngumpat kah? ko laa ni =n time tu kitorang tgh borak pasal kawen2, pastuh wawa yg candid gamba kitorang tu pastu

..ko menjadikkan kitorang pengumpat profesional di wallpaper wuuuu nangesh nangeshhhh muniii jaaaa jum nangeshhh (T_T)

pandangdenganmatahati said...

uwaaaaa!! tgh nangesh nie!
lagi kuat aku nanges kalo ko tepek gamba aku bsama seseorang itewwwwwwwwwww

uwaaaaaa!!!!!!!
jangan laaaaaaaa buk ddddddddddddddddddddddddddddddd

:D

pestisid said...

tepek la tepek la muni dgn beruang besar tu.hakhakhakkk revealkan sape org itu dengan berani.

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
muahahahahhah gelak jahattt
lepas ni aku tau klu ko wat jahat kat aku, ape modal aku nak stopkan ko muahaahahahh gelak jahat sekali g ;p

{pestisid}
hahahahahha sy x revealkan pun name seseorang tu sekali ko sebut nama "beruang besar" kah kah kah marah daaa munii

pandangdenganmatahati said...

cis cis cis ko lisa kuri kuri
sungguh hampeh butut
huh

ooo kamu sudah ada modal ya.. xpe xpe aku pon ade modal jugak :p
hehe memain jek :D

rosealley said...

eh, dudu, lainnye ko dulu, hak hak,lariiii

dd dudu said...

{rosealley}
muahhahhaaa xpe2 aku pun pasan hik hik