Wednesday, January 21, 2009

mengapa harus ada secret recipe

(lagu iringan adalah mengapa harus cinta, dari vince)

secret recipe dah di buka di precint diplomatik putrajaya! betol2 bawah dekat ngan opis akuu
ahhhhh psiko aku di buatnyeeee

tengahari hari pertama..
hanye jeling menjeling dari jauh...

petang tu.. sebelum balik umah linda & awa,
linda dah menggodaku untuk masuk ke dalam 'tengok2'..


akhirnyee.. aku 'terbeli' 1 slice kek lumpur coklat

hari kedua..
masa tengahari linda akim dan ding (;p) gi singgah secret recipe, aku 'ter' sms linda nak kek chocolate fudge.. wuwuuwuwu (T_T)

cedapnyeeee hingga menjilat sudu yummy yummyy

petang tu... godaan datang dari awa (T_T)
kami berdua pergi secret recipe
dan aku 'ter'order tomyam kung

(lagu iringan adalah lagu mengapa, nicky astria)

huk huk huk

ni baru hari kedua..
aku rase hujung bulan ni duit aku kering tapi badan aku kembang
(T_T)



**************************************************************

semalam kann mase tumpang mandi rumah awa kannn, awa masak secara laju2 lagi ,
die masak sardin CILI API yang sedap giler tapi pedas gilerrr tahap linda nak hentak2 kaki menangis.. aku pulak rase nak BALING jek pinggan tu sebab pedas gilerr okayyyy tapi tetap teruskan jugak perjuangan sebab sardin awa sgt sedap hihihihi^^




masak lagi ye salwee ;p

14 comments:

pandangdenganmatahati said...

tomyam kung tu.. errrr tgugat iman
tetiba lapa d tgh2 malam kuikui

how dare u sebut choc indulgence ku as 'kek lumpur coklat'????

panggggg!! ngehngeh

pandangdenganmatahati said...

eh.. itu choc mud rupenya..
baru psn ade skirt d bwh itu :p

auww auww malu i hehe
haa xpe sebut kek coklat lumpur sbb aku xsuke choc mud.. hehehe

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
hehehehhe nak aku delete kann kee comment kamu yg first tu? wahahahah

hehehhee hari tu aku teringin sangat nak makan kek coklat yg pekat sepekatneeee, tu yg beli mud tu heheheh nex time nak beli yg moist lak, pastu nak beli hazel yg barunye lak hihihi

Ogy said...

hehe bestnya..kalo gi maidin leh lah singgah secret resepi tu....

**dd berapa banyak 'terr'daaa....nk makan makan je,dh kembang nnti baru diet, ahaksss...

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

uhuhhu
tingin plak sardin masuk cili api..
sodap kan..
colek colek roti pon sodap!!!

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

alahai kek secret recipe tU jugeee ke..? kamu buat air liur ku meleleh~ ^-^

rosealley said...

wahhh, aku suka choc mud tuh, sedaap, sardin tu pun nampak sedap, awa nak jugaak, haha, xpepasal

dd dudu said...

{Ogy}
kak ogy meh laa melawat saye alang2 g secret recipe tu hik hik

{mimie azim}
betooll betooll sangat memahamiii :D

{atiQahadnAn}
heheh baru hari kedua ;p air liur ku meleleh lagiii bile nengok gambar uhuk uhuk

{rosealley}
aaaa aku tgh lapaaarr niiiii
hehe awa nye sardin sedap seswai laa ngn ko yg jiwa pedas hik
aku rase aku tahap nak baling pinggan, ko aku xtau laa heehheeheh

ReD said...

erk!pedas tahap dewa la sardin awa masak tuuu!!
tobat aku nk makan sardin awa lg...huhu

an.wardrobe said...

best giler kek dia. kalau mkn ari2 pum x jemu tapi alamatnya bdan x muat pintu ler. keke

ciarexoxo (^_^)v said...

laaa..ade secret recipi kat situ??abes la ko non ;n hikhik..alamak..aku pon bkl duduk kat area situ..abis kering kontang duwet aku ntii..hoho

IdzaRis said...

makan jer...
duit ada.
kang kalu dah sakit..tak merasa lak,toi tak?
hehheheh

xara said...

mak aii.. banyaknya terr..
tula, gosip2 yang tersampai ke telinga, bebudak atas asyik serbu secret recipe je.. hehhe. secret recipe itu kedai yang merbahaya pada duit dan juga diet..huhu

-kak suri yang cute

dd dudu said...

{ReD}
tobat makan ey?? awaaa lindaa nak lagiii ;p kaww kaawww pnyee ;P

{an.wardrobe}
nikmatnyeee ann klu dpt makan hari2 :]"""

{ciarexoxo}
ehh ciare nak pindah mane?japp aku sms ko

{idzaris}
tol toll
makannn selagi sehatt ;P hehhehheheehe tapi skang duit dah xdek, kene tangguh dulu huk huk huk

{xara aka kak suri yg cute}
ehh kak suri in the house????
watchhhaaa ;P
hehehee bebudak atas tuh sebenarnyee 'linda' sorang jek ahahhahaa, kite ade laa teman2 diee jek ;p linda hari2 pegi tawwwwww, org secret recipe dah hapal muke die dahh

uh sgt merbahayaa, tulun tulunnn