Friday, January 30, 2009

smilinglolipop shopping land :)

Ini adalah STICKY ENTRY.. entry lain2 di bawah yuk

*******************************************************************

hola holaa, dengan ini nak mengumumkan dd dudu,
rossa ruru dan lina lulu bersama2 telah membuka satu butik online yg bernama smilinglolipop di

http://smilinglolipop.blogspot.com/

korang meh laa jenguk2 kedai baju ni yekk^^ baju comel2 ala2 jepun gitu =P


lepas tu kann nak minta tulun korang sebar2kan laa yee tentang kedai baju smilinglolipop ni^^ korang sume kann baik hati dan penyayang^^


enjoy shopping yuk (^^,)/

7 comments:

surney said...

haish..jadi org pertama bagi komen lagik sejak 5 hari x online..hehe... dd, aku ada tgglkan komen kat blog tu, ada satu baju lengan panjang tu aku suka...sbb lengan panjang..hii..tp mcm xde saiz aku je.. :( ada x saiz aku eh???

~~muni muni...(^,^)~~

dd dudu said...

surney xjumpee punnnnn comment tersebut
baju yg maneeeee
lengan panjang itam ade bunge2 tu keee
seswai laa saiz tu ngn ko
ko sgt seswai^^

surney said...

Tropical print blouse(cream green)..td aku ada bg komen,nape xde plak eh..huu..

pandangdenganmatahati said...

ala hasni. aku xreti nk comment ape. haha. xpela kasi ko can menang lagi kali ni :D

dd dudu said...

{surney & pandangdenganmatahati}
cepat2 lawan bg comment nanti aku bg less baju muahahahaa

ryani said...

dudu akak ada tag dudu..jgn lupa jwb tag tau..heheh...ni dah bg tag ni dudu kena bg discount la kat akak...muahahaha

ciarexoxo (^_^)v said...

leh dpt diskaun ehh? :P

cik dudu...by any chance..leh ke aku lihat baju tu sdiri scara fizikal? ;)