Sunday, January 11, 2009

hujung minggu ku bersama keluarga

tauu takkk kereta ku dah dapat balik, yeayyyy sangat seronok dapat adik kelisa balik yang sudah sembuh dari kecederaan \(^^)/
erm wikend ni sangat tenang, sebab xperlu bekerja cam minggu2 lepas.. waaaaah rase cam dah lame x spend time ngan ma dan ayah.. hehe keluarga saya dua tiga kerat jek, tapi sy sangat sayang mereka^^

sabtu hari tu, nak servis kereta kat perodua selayang, lepas tu ayah n ma nak pegi tesco selayang.. so alang2 kitorang 3 pergi servis kereta bersame2 ;p

kelisa ku yang dah sembuh =)

ibuku yang rajin membace.. hoh dahi ku yg selalu kerut2 tu ikut genetik mak saya la ni =P hehhheheh

ayahku yang sedang tekun melihat, takut bebeno pekerja2 tu mencurik dan menukar barang2 kereta itu hihi tapi ctu ok, mmg xde lagi berlaku macam itu :)

selepas servis keta tu kann, patut pegi tesco selayang, tp sebab saye salah masuk simpang heheheheh xjadi pegi sbb klu nak pusing mmg jauh giler sebab tgh jem giler... jadiknyeee kitorang melepak die restoran JOM BALI kat carefour wangsa maju jek hohoho

eh hari ni kann 11 Januari besday mak saya, hepi besday to youu~~
ermm disebabkan dah ade gaji pertama ni, saye hadiahkan sehelai baju dari butik nur idaman ngan sebijik kek, taraaa~~


lepas tu ayah pulak belanja makan dekat memori corner

hehehe sebenanye aku malas dah nak update littlefoodfarm tu, biarlaa die kat sane sorang2 eh, aku xpandai laa update blog2 makanan ni.. tepek jek sume kat sini sudaaaa kann kann ;p hehheheeheh

kat bawah ni adelah dekorasi2 die yang ala2 kampung gitu :)
hehee last sekali toilet die toilet papan, nak g toilet pun kene turun tangga papan heheheh (itupun nak cite kan, panggg ;p)

hepi besday ma :)

6 comments:

lina said...

dd.. ckp kt mak cik. happy birthday.

pandangdenganmatahati said...

hepi hepi too ^^

memori corner tu dkt maneeeee???

dd dudu said...

{lina}
linaa, ma katee time kaseyyyy :)
dah lame dah ko xdtg umah kite hik hik

{pandangdenganmatahati}
muni, ma kate time kaseyyyy :)

heheheheh muni, kitorang ni mane lagi laaa peginyee, balik2 dekat melati utama dekat2 umah kitorang tu jugak huwa huwa huwa =P

lina said...

hehe nanti aku dtg bile ko dh x bz =)

dd dudu said...

{lina}
okieeee^^

rosealley said...

epi belated besday mak dd;)