Monday, January 5, 2009

ayuh bekerja



ayuhhh semangatt yukkkk kite bekerjaaaaa ('o')/

p/s --> jaket pink dari an-wardrobe hihi sempat promot, kot2 lepas ni leh dpt murah ke hew hew hew

12 comments:

ryani said...

"anda telah di tag - sila layari blog haryani3112 untuk mendapatkan award anda"

pandangdenganmatahati said...

ayuh!!! kejap nk tepek gamba aku pakai jaket jugak

hahaha :'D

ciarexoxo (^_^)v said...

dudu....jgn panggggg aku tauuu...aku pon dah bli jacket pinkiespinkies tuuu...h0h0...lariiikkkk :P

dd dudu said...

{ryani}
time kasey kak ryanii :) hehe nak amik award tu xnak jawab soklan leh ;p hek hek tamak gtewww~~ ;p

{pandangdenganmatahati}
cepat tepekkkk muniiiii
ayuhh ayuhhhh nak tingukkk

{ciarexoxo}
hehe same betol taste kite 2 kan, cardi ropol hitam, jaket pink, sedangkan x rancang pun kan kan kan hahahhaah
seb baik taste baju jek same ;p yg lain x same ;p huisshhhhhhh

pestisid said...

dudu, adekah sy kene ambik gamba pakai jaket itam ko pastu letak link blog ko jugak mcm ko buat ni?

Faizah_Haris said...

salam tahun baru ek....
koje koje koje...huhuhu...adoii malasss nye..ishkkkk

anneweeza said...

eh eh kite pon ade jaket camtu tp beli kat siam je....uhauhauha!!! :)

dd dudu said...

{pestisid}
lisaaaa lawaak gilerrr
napeeee jaket itam tu ko pakai kat opis keeee
heee jaket m-rajoli eh silap jaket faizal af, pu~

{Faizah_Haris}
Salam tahun baruu~~^^
berusaha yuk (^^)/

{anneweeza}
auchhhh yekeeee besnyeeee

rosealley said...

eh, aku pun...aku xder jaket cam2:( xleh nak wat entri berkembar cam ko ngan muni

dd dudu said...

{rosealley}
perlu kee same2 menjadik sengal seperti beliauu? (muni)

muahhaahah ;p

an.wardrobe said...

wahh!! sgt chantekk ;) baju chantek? dd chantek. kdua2 nya chantek okies :)

dd dudu said...

waahhh kene puji laaaaaa :D
time kasey time kasey^^