Thursday, January 1, 2009

hampeh.com

time ni kat opis.. kul 7 lebih yg dekat pukul2 8 macam tu.. dd, linda, awa, hakim, ezzan, ummu, ayu (rombongan cik kiah) nak turun p makan..

sampai jek bawah.. kaki ku terbeku jap.. erkkk


jahatttttttttttttttttt :'O siapaaa yg buatt niii :'O

budak2 rombongan cik kiah td tu bantai gelak habes kat tepi jalan tu wuuu (T_T)
dorang laa yg snap2 gamba ni, cam artis lak keta aku time tu huk huk

hampeh.com tul

p/s--> ni musti keje mamat2 indon tepi2 bangunan ni grrrrrr ataupunnnnn??? adekahh ... ???

15 comments:

surney said...

haha...lawak2 (gelak sambil guling2)!!! ;D

Tukang cerita said...

Dudu...
Dulu akak ada tgk satu rancangan tv yang pekenakan orang tu pun, wat cenggini....~astro~
Jaga2 dudu...kot2 ada kamera di belakang mu...
akak gelak guling2 nanti tgk hang kat tv....

pandangdenganmatahati said...

wakakakakaka! aku join dorg gelak habes tpi jalan skali :'D

Anonymous said...

wahahah...masih ku ingat..di kala malam bulan x brape nk mengambang...inilah slh 1 scene sempena ari2 terakhir 2008..hehe..bleh plak tu..penutup tirai mlm tu...jd plak scene x djangka tu..bertuah btol kurasakan kerana menjadi sebahagian dr krew di set pengganbaran...

p/s :aku gelak guling2 dh ms nk post komen ni...wahahahah

Anonymous said...

br aku prsn..HAMPEH.COM
huhu..kreatif sungguh otak hang ..leh r bkak kedai pasni..jual brgn bj nm HAMPEH.com jd brand...hehe

~ReD~

dd dudu said...

{surney}
oooo gelakk ekkkk
sape nak tawww seni kann dah ade kembara ;p

{Tukang Cerita}
waaah tidak tidak xmungkinnnnnnn~ :'o
rasenyee x kot kak hehe

{pandangdenganmatahati}
cess cess

{Anonymous}
linda, kamu mmg =n

eh hampeh.com tu kawan aku yg slalu pakai, las2 aku terjangkit ngn beliau hak hak

ciarexoxo (^_^)v said...

duduuu...nape jd camtuuu....aduhh kalo aku aku da nangis tgk kete aku camtu :p alalalaa tiannyee...baik ko hati2...tah2 ko sdg diperhatikan oleh seorg peminat...jgn2 yg keje mydin tuu..hakhakkk..cabotttt :P

anneweeza said...

ngee.....lawak2..:P ingt kete kite kene letak hange dah cukp hampeh....kete mu kene lg la hampehh...uhahahah...tp mmg la lawak lah!!! :)

dd dudu said...

{ciarexoxo}
aku pun xtau nape jd camtu hahaha bile aku nampak tu aku siap tanye dak2 ni "keta aku ke tu?" tapi dorang bantai gelak, so sahlaa itu keta aku huk huk

gilerrr ko peminat??? wat lawak ganas apeee beliau cess cess

{anneweeza}
anneweeza, 'hange' tu ape hihi malunye saye

ciarexoxo (^_^)v said...

hange tu hanger kottt...:p

mn la tauu pminat ko nk wat lwk gns2 gituu..hakhak...xpe yg pntg kete kamu tak diapa2kan..:)

zieda said...

hahaha..lawak...sy tiada dalam set penggambaran tersbut..klu x mesti gelak guling2..hahahha

dd dudu said...

ooo tah tahh zieda yg letak x ;p
kuikui dosa fitnah lebey besar dr dosa membunuh ;p

pestisid said...

wahkahkahkah.ni la lawak tahun baru paling berkesan di hatiku.ok la tu dlm ko duk tensen2 keje ade gak org prank ko camni.takde la ko tensen2 kan.ke ko tensen kene lawak camni?seb baik org tak letak botol atas kete ko pastu tulis for sale siap taruk harge.eh eh jom2 miskol num henpon tu.

rosealley said...

tetiba aku lambat komen

tapi....hak hak hak,

lawak giler okkkiiie,

gelak guling2

dd dudu said...

{pestisid}
ces ces tah2 ko yg curik2 dtg nak prank sy pastuh ko balik cyberjaya balik taaak ;p
pu~

siutt ar sape yg wat ni, sampai hati kuh kuh mentang2 laaa keta ku paling kecil di ctu, senang2 nak sewakan wuwuwuwuwuwwu nanges tersedu seduuuu

{rosealley}
rossa (T_T)