Thursday, January 22, 2009

smilinglolipop shopping land :)

Ini adalah STICKY ENTRY.. entry lain2 di bawah yuk

*******************************************************************

hola holaa, dengan ini nak mengumumkan dd dudu,
rossa ruru dan lina lulu bersama2 telah membuka satu butik online yg bernama smilinglolipop di

http://smilinglolipop.blogspot.com/

korang meh laa jenguk2 kedai baju ni yekk^^ baju comel2 ala2 jepun gitu =P


lepas tu kann nak minta tulun korang sebar2kan laa yee tentang kedai baju smilinglolipop ni^^ korang sume kann baik hati dan penyayang^^


enjoy shopping yuk (^^,)/

6 comments:

dd dudu said...

sebelum ni kaaannnn sy wat sticky entry ni sampai 31/12/08.. lepas tu td nak edit balik supaye sambung tarikh lagi... edit untuk sampai 30 hb 1... lepas tuh terus entry tu ilanggg waaa waaa waaaaa adekah maksudnyee die akan muncul balik pada 30 hb 1?

carik kat 'scheduled' pun da xde, da ilang waa waaaa

sayang tauuuu comment yg korang bg tuuuuu

ni terpakse wat balik entry ni waaa waaaaa :'(

The Spiral Eyes said...

aku nak jemput kamu ke parti buih sabun di blog aku,sila berbahagia kerana jemputan ini..


yang beno
Pasa Sanda

*baju saiz dibah noor ada tak?*

Anonymous said...

hoho..ni mst dpt lolipop free kalu p mlawat kedai die..lalala~~~

~ReD~

dd dudu said...

{The Spiral Eyes}
parti buih sabun? waaah terime kaseh jemputan itu heheeh

nanti sy melawat blog kamu yukk

baju saiz dibah noor em em akn di adakan kemudian hehe

dd dudu said...

{Anonymous}
ceh aku tau sape kamuuu

pu~

ReD said...

hoho....kite dh try dh bj ni...
lalala~~~