Friday, January 9, 2009

berjumpa 2 org teman tapi mesra ku =P

hari ahad lepas xkeje huwaarghh nikmatnyee bangun lambatt \('0')/
kul 11 camtu.. aku text pae si roommate upm ku yg gebu~

"paee aku x keje hari ni... meh laaa datang umah"

sehari sebelum tu memang pae ade msj rungut dah lama sangat x kuar sama2..
hik nak harapkan aku yang keluar memang xlarat laaa, pastu kereta plak x de hari tu hihihi

pastu pae jawab "ok, nanti aku da gerak aku msj ko"
pastu pae msj muni aku pun msj muni gakk suruh mai sekali...
lepak2 di rumahh ku
sambil2 tu suruh pae jadik part timer tampal flyer iklan smiling lolipop kat sekitar2 situ hihihihi

muni sampai umah..
lepak2 lagi borak2 tengok baju siket surfing siket..
pastuh kitorang g jusco AU2 hehehehe
brooomm broomm~

kat bawah ni gamba2 kitorang g jusco Au2 laa.. layan gamba je laa yuk ;)

inilahh pae @ pupu yg hanyee berseluar sukan g jusco =P

dudu bersama mumu~~~
inilah sehelai murni yang blog nye pandangdenganmatahati ;p

menikmati pemandangan~ ;p

lepass tu kitorang makan di KFC hok hok hok

hehehehe yg seketul roti tu aku nyee, tah tetibe tingin makan seketul roti KFC, 50sen hargenyee ;p

inilaahhh merekaaa^^

lepas makan2, kitorang pun jalan2 beli2 soping cket.. hee mase ni ayah mak aku pun ade kat jusco yg same tp lokasi berlainan hek hek hek ;p

waaahh cam busan jekk care aku bercite dalam entry ni, ntah, aku dengar suare aku senada jekk waktu cite ni ha ha ha ha mud di hari jumaat pukul 11 pagi yang senada ;p

malam tadi tido opis, aku tido pukul 3 lebih, pagi tadi kul 6 balik umah opismet, awa & linda, aku tido lagi.. bangun pukul 830, siap2 secara slow2, akhirnyee kitorang sampai opis pukul 10 hew hew hew
jap lagi nak balik gombak yeayyyyy
bos baik kasik kitorang balik tengahari heehehhee
tetibe nada dah naik bile cakap pasal balik ;p

taaaaa (^^,)/

7 comments:

ciarexoxo (^_^)v said...

dd ko da kurus

dd dudu said...

ciare ilusi optik kamera jek tuh =P
aku masih gumux, berat aku xturun2 lagi huk huk huk
ade gamba gemuk tp beselaaa~~ x mau upload~ =P

ciarexoxo (^_^)v said...

yekeee hanye ilusii camera??aku dok cayeeee....hukhuk~~

^^mangsa berat bdn berlebihan lalu sgt2 tensen :p^^

dd dudu said...

{ciarexoxo}
betol laaaa
teknik bergambar lagi satu
kene amik gamba selit2 hihihihihihi
cube ko bukak blog opismet aku, name die chunk, ade kat link tepi, mae gamba makan ramai2, muke aku kembang okayyyy~~~

hok hok hok

pandangdenganmatahati said...

aaaa nak balik jugakkkk
aku pon sgt bosan d ofis ni (T_T)

ddddddd ko nyelit d blkg aku tetiba nmpk aku sgt2 besar sebenanye ko y lagi besar (itu tipu jek :p)

wahhh bosannye!! lagi 3jam40 minit nak balik uwaaa!!!

rosealley said...

wah hak hak, tuh memang strategi engkau tu dd, amik gamba nyelit2 nih, hak hak, lina pun da terikut2, err aku pun

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
huwarghhhh aku baru bangun tidooo =O

nikmat nikmat balik umah tido petang ;p

{rosealley}
tengok ciare tengok ciare, ros pun berkate begitu hahaha

auch auch auch
marilaaaa tangkap gamba menipu penonton~ ;p