Sunday, July 4, 2010

ateh dah kawen, selamat pengantin baru ateh


empat budak hitam~

satu dah berkahwin~~

eh eh perlu ke menyanyi lagi sekali? ;p


hik2..


3 Julai 2010

gambar nikah ateh dalam pukul 11++ pagi. time ni kitorang x sampai lagi ar.
*gambar curi dari fb hana ;p




kitorang sampai dalam pukul 12 lebih. hoh sampai2 jek terus gelak terumbang ambing. tak sempat nak berehat, dah kena gelak. pu~

kalau jumpe budak2 ni si ciare,biku,muni,lina,hana, aku memang tak boleh nak jadi kool, aku mesti gelak!!
diorang ni asyik buat kelakarrrrr jeeeee
see see aku gelak huduh gilerr walaupun dah cover2 mulut, heeeee



ateh tu pun satu, bujang ke dah kawen keeee sama jek, suke menjerit dan menendang orang, hahaha taulah kaki panjang ;p
asyik tergelak jek tengok aksi pengantin sedang di mekap tapi tak boleh duduk diam ;n



ateh di transform.. zasss!!

wahhh ayu nyee atehhh~~~ hik hik *terus kene pelangkung dengan tangannya yang panjang ;p



puteri jelita 1, puteri ke4, puteri jelita 2, puteri jelita 3, puteri ke3, dayang ekekeke, puteri ke2.

puteri 1 tiada, sob sob sob


'bik bik ko jadi pengapit aku bik"

"cepat cepat amik gamba"

"cepatla cepatla"

"ni bagi diorang door gift ni pok pek pok pek"

"pengantin lelaki dah sampai pok pek pok pek"


hahaha terus segala2nya menjadi sepantas kilat

bik menjadi bridesmaid terjun
ekekeke ;P

wawa, hari tu ko suruh aku tengok suami ateh lagi tinggi dari ateh ke tak kan? haaa ko tengoklah sendiri, tak reti aku nak menjawab ;p ekeke


semasa pengantin busy di dalam rumah, bersanding kot, kitorang makan2 dulu, lepas tu masuk rumah lepak depan pelamin. time ni pengantin tengah makan.

kitorang apalagi, keje nak merobohkan pelamin jek laa ;P

dd salam muni si mak mertua, wahihihi



raya 2 bulan lagi woii, hahaha motip asik posing salam raya?



dah dah, gambar dengan pengantin pulak ;P


kawan upm yang hadir ;)
kuku, apiz, lina, hana, muni, ciare, biku, pengantin laki nizam, pengantin pompuan ateh dan dd muka makin besar.



dah posing2 semua, salam2. jom balik.

bye bye ateh ;)

selamat menempuh alam rumah tangga yang baru ya ;)
en. nizam, jaga ateh kami baik2 yaaa =)


bye~~ bye~~


sempat bergambar di RnR Tanjung Malim Ulu Bernam. heeee

comel perut ciare. heh



7 comments:

ciare (^_^)v said...

motifff puji kecomelan perot i? :> haih seronot la g kenduri ateh dan menyaksikan ateh yg 'ayu'...haaa larikkkkkk :D

dd dudu said...

{ciare}
hahaha mmg comel pun, boolat. hik2

kan, 'ayu' sgt ateh itu. hak2 lari pelan2

w a w a said...

dd, motip ko cite kt belog XDDD maluuu ai ;) oh, lopaaa..aku pon tnya ko di belog jugak...aip aip maaf ;p

dd, sori eh tetiba kensel, trasa slh plak menolak niat suci murni (?muni ;p) ko ajak aku ari tuh =( *pssst...aku guna alasan nk kemas umah sbb aida nk masuk umah aku ahad tuh aci kannnn aci kannn??

dd dudu said...

{wawa}
haha ok xpe, aci aci.. haha sambil memandang tajam pada aida ;p *tetibe aida lak yg kene, kih2

w a w a said...

hiks~ dd, jgn begitu...nnt kecik ati osmet sy =)

yg sbnr slhkn umahku...yg mmg tggang langgang a day b4 sy menerima osmet =)

dd dudu said...

{wawa}
hak hak hak baiklahhhh :D

Norliza Zainul said...

teringat kisah ateh dan batu-bata nye.. hik hik....larii jugakk~~~~