Monday, July 12, 2010

sabtu 10 julai 2010


10:30 pagi : kuku sampai rumah.. dudu masih bersiap. hari ni dating pakai baju kurung dan berkain kain batik, hikhik motip? ;P

11 pagi ++ : berdua ke pejabat pos. renew road tax dan insurans. SUKSESS!!! kakak kaunter tak mention pun pasal perlu bayar saman?? yeyyy bayar saman nex month je la :p

12 kot : pergi ke LRT Pandan Indah, parking kereta kat situ. berdua naik LRT menuju ke Masjid Jamek. nak pergi Masjid India, nak beli barang siket ;P

oh~ besnyee naik LRT berdua. dah lama tak dating dengan menaiki kenderaan awam. hik hik

bole pulak si dudu tumpang handbag dalam beg sandang belakang kuku.. selamberr berjalan dengan sehelai sepinggang di tengah kota, *dahlaa baju kurung kain batik hehe sumpah tak tau apa akan terjadi kalau tetiba terrrrr'pisah dengan kuku di tengah2 orang ramai tu ;p henpon pun tadakkk di tangan haha puk


1 lebih kot : naik lrt balik pandan indan

2 kot : ke kenduri kawen kawan ptm ku, faizah, di Ampang. nanti update kat entry baru ye

3 lebih : survey jalan camne nak ke Dewan Perdana Felda. malam ni perlu hadir wedding di situ.

4 lebih : singgah jusco Wangsa Maju beli beli barang-barang siket.

5 lebih : balik kejap, bersiap siap.

7:50 malam : ke Wedding kawan sekolah ku, Raja Nadia Sabrina. wedding yang sangat ermm... beautiful and cute and glam ;) tapi segan nak kuarkan kamera snap snap, uhukkk

nampak Lisa Surihani, uh comelnyee cam hamster.. rasa nak cubit pipi, ku tahan jua ;P


sempat ambil satu gambar je.. itupun sebab pengantin potong kek bebetul lah sebelah mejaku duduk.. ahaa


nampak tak bayang2 dudu tengah snap pakai henpon? hahaha
nampak tak??



6 comments:

ciare (^_^)v said...

oo bleh renew roadtax kat pjbt pos ek?nape aku ingat kena bayo ikot agen insuran ek?so camne ko nak tau bape total sum insured utk taun ni?eceh soalan skema lak :p

dd dudu said...

{ciare}
ciare aku pun baru tau leh renew kat pejabat pos, klu x b4 ni asyik kene g agent die je kat kl sentral. (ayah aku la)

aku insurans Alianz. haishh

ni first time aku gi sendiri. selalu ayah yg g, sebab dah tau bole kat pejabat pos, tu yg aku gi sendiri tu, klu x, sebelum ni x reti.

entahh, kakak kaunter tu main klik2 kat pc sambil tgk dokumen roadtax dan insurans aku terus die tanye2 n aku jawab2, bayar, pastu setel ;p

marinahunny said...

sib baik x sangkut..

dd dudu said...

{marinahunny}
tu ar kak, riso gak sangkut (''_)

nurul azida ahmad said...

dd, cntknyer gmbr pengantin tu. napeee xamik manyak2? hehehe

dd dudu said...

{zida}
hehe adee adee org tag kat fb, nantikan dd update new entry ya hik2