Saturday, July 17, 2010

gambar2 dari friendster ku



sian tauuuu friendster.... takde orang bukak dahhh..
elleh cakap orang, aku pun sama hihi..
rindu zaman frenster!! ingat tak dulu mula2 ada testimonial.. suke jek baca orang kutuk or puji pasal kite.. ekeke aku pun suke jgak bagi testi kat org len..

tp itu sume dah berlalu~~~~~

xmo lupekan gambar2 yang pernah aku simpan dalam friendster.. nak bawak ke blogspot.. bole?? ;p

berikut adalah beberapa gambar yang aku letak dalam photos di friendster..


suke gambar doremon buat keje ni, hihi



ini dd la ni.. x caye? ;p



profile picture ku di friendster sekian lama



errr (=^_^=)



motip nak comparekan diri dengan hillary duff? ;P
elleeee korang pun penah buat kann kann kann? ;p





gossiping, ekekeke




upm gegirls~~




so kiut lorr mereka berdua!!!





koleksi shincan, hihi




motip kalendar macam ni? ;P




kesiannye kawan aku sorang ni, kene pakse jadi sincan kejap.. hihi
lokasi : koridor blok P3, kolej 12 upm ;p



huhuuu ok laa bye.. korang teruskan lahh dengan fb korang tu.. wuuuuuuu
*tetibe emo ;p




6 comments:

pestisid said...

dudu sy pon ade pic shinchan lina ngan doraemon tu kat frenster yg dah didelete tuh...
yg doremon tu, saya bagi ko ke, ko bagi saya ek? hikhik..

dd dudu said...

{pestisid}
hai kak, tgh induksi lg ke, hihi

hihi nanges lina ko dah reveal kat blog ni siapa disebalik sincan itu sebab ko sebut shinchan lina, wahihihi

ermmmm yg doremon tuuuuu kannnnnnn, sy ingatttt macam ni...

ko tunjuk kat saya link gambar doremon kat frenster sorang budak yg saya x kenal... lepas sy bukak tu, sy giler kejappp sbb sgt sukekan gamba doremon tu... lepas tu dengan muka tebal nyee sy mintak dari tuan gambar tu, sy nak grab... lepas tu die bg.. sy grab laaa hihihihi

tp sumpah x ingat siapa nama budak tu, hik hik


betul x eh memori sy ni?

marinahunny said...

akak pun dh lupa password fster..sejak2 kenal dgn FB ni mmg x ingt lagsung kat fster..

dd dudu said...

{kak marinahunny}
seb baik sy pakai emel dan pword yg sama, hehehehe

w a w a said...

eh..terselit gmba conference, jadik kalender plak tuh...heheheh =)

dd dudu said...

{wawa}
ha'ahh harus, memori tuu bersama korang, hihi

wawa, lama kan dah x g conference, ekekekee

tp suke berjalan n makan jek, present x suke. hew hew