Friday, July 2, 2010

esok lagi sorang puteri 7 nak kawen



untuk yang belum tahu, puteri 7 adalah gang sepenuh jiwaku di UPM ye ;p
huhuhu umur dah meningkat, sorang sorangg dah bergerak ke kehidupan baru, ada family sendiri hihi


jom nyanyi 7 budak hitam. sila nyanyi dengan bernada ye

TUJUH budak hitam..

satu namanya ja~



die dah berkawen~




dan beranak 1~


tinggal laaaagii enam~~



ENAM budak hitam..

satu nama hana~




dia dah berkahwen~


tinggal laaaagii lima.


LIMA budak hitam~

satu nama ciare~

ciare percume lengan besar hana



dia dah berkahwin~



dan kini berbadan dua~


tinggal laagii empat~~~


EMPAT budak hitam..

satu nama ateh.


ESOKK DIA NAK KAWEN~

tinggal laagi tiga. uhuk uhuk *ada selingan tangisan


TIGA budak hitam.

satu nama dd~


dia dah bertunang

tapi belum kawen uwaaa uwaaa :'p

so wataknya belum disingkirkan ;p ekekekeekee


okey lagu HABES. kesimpulannye puteri-puteri yang masih belum disingkirkan watak dari 7 budak hitam adalah puteri-puteri yang masih cantik jelita ye. wahihiiii lariiii~~~




biku percuma muka ja xdpt nak crop, dd percuma muka hana yang tak dapat di crop dan lina.



esok kami akan bergerak ke Sungkai Perak untuk melihat puteri keempat kami berkahwin :)

tunggu update yaa nex week ;)


bye bye byeeeee


note: ciare, susah nyee kena print screen gambar dari blog ko. dushhh dushhhhhhh

note 2 : style senyuman ja tetap sama sewaktu bujang, sewaktu berkahwin dan sewaktu beranak 1, ekeekekekee





17 comments:

ciare (^_^)v said...

budak itam nama ciare dtg mereport diri =p wahhihi suwittt la gamba ni. kita ramai2 ramai lrt kan? muke naiff jer ;)

rinduunyaaaaa

aDieyZa said...

owh.. rupanya dd & puan ciare kwn baik.. baru tau..

zana selalu gak read blog puan ciare tu..

mcm x bape sesuai panggil budak hitam sbb semua putih.. hehehe..

mun-e said...

wakakaka aduhhh kelakar nya gambar lama korang

wakakaka

:D

p/s: watak dayang2 tempelan taknak tepek? :P

biku said...

"kesimpulannye puteri-puteri yang masih belum disingkirkan watak dari 7 budak hitam adalah puteri-puteri yang masih cantik jelita ye. wahihiiii lariiii~~~"<---aku setuju amat.muahahaha

lina said...

aku pun setuju ngan ayat tuh bik :) sape antara kite akan jadi yg ter'jelita'.. hehe

w a w a said...

haha...dd dudu~ aku gelak2-sngguh2-bkn-main2 sbb sume watak2 di atas aku kenaiiiii...

tetiba, eh suwit laa engkorang2 =)

kem slm ateh.....nnt report aku laki dia tinggi gk takkk ;p

p/s utk lina: haaa...pe 2nggu lg lina ;p

ciare (^_^)v said...

ok ok besok kite nantikan sapekah di kalangan 3 budak itam yg belum disingkirkan yg paling jelitaaa :D haaa ape lg? pakai cantek2 mekap cantek2 tomei2 yer darlingss. muah muah ;)

--> lesbo jap nyahh ;n

nurul azida ahmad said...

sy menyanyi lagu 7 budak hitam itu okkay!! kelako. hihihi

dd dudu said...

{ciare}
hai budak itam 3 ;p

ha'ahhh ingat lagi masa naik lrt tu sebab kolej x de air, korang basuh baju kat umah aku, wakakaka

{adieyza}
heheheee ha'ahh satu gang dgn ciare itu~~~

glemer u ciare~~ ;p

hahhaa 7 budak putih, cam x comel jek bunyik


;P


{mune}
hoh gelak yekkk

jap, aku tanya puteri2 lain dulu ;P hur hur hur


{biku}
kannnnnn ;p hik2


{lina}
aihhh tersirat ke tersurat ni maksud ko ;p aku lah paling jelita ;p hihi

{wawa}
hoh harus tinggi suami ateh ;p hehe

wawa nak itut x g tgk ateh?

jap aku sms ko

{ciare}
okehhh!!! dd jelita memakai roan ungu~

;p

dd dudu said...

*salah eja RONA unggu (T_T)

dd dudu said...

{zida}
wahhhh hebat zida~ clap clap clap!

w a w a said...

dddddddddddd...
aku abes kedit aaa...chat fb kamu buleh???

ciare (^_^)v said...

basuh baju dgn badan skali. kompom semua hangit time sampai umah dd (tutup idung) -0-

dd dudu said...

{ciare}
erkk hahahaha umah dd ke umah ateh

hanabira said...

budak hitam yg jd putih akn report duty esk..korg dtg kul bape??nk g together2..

dd dudu said...

{puteri ke2}
hana, kitorang bertolak dari gombak pukul 10 pagi, agak2 sampai sungkai kul bape? hehe ketemu di umah ateh kan maksudnya??

Norliza Zainul said...

hahahah...kelakarnyee..kelakarnye..(gelak sembunyi2 sb bos kt belakang..hikhik)